Heinner HCF-98NHA+, ladă frigorifică mică și eficientă

Lada frigorifică Heinner HCF-98NHA+ e o variantă destul de compactă și care nu costă foarte mult. Chiar nu ocupă mult spațiu și designul cu capac e mult ma interesant decât designul unui congelator, poate că aveți o cămară îngustă și nu aveți destul loc. Lăzile frigorifice mai mari sunt mult mai late, dar pe adâncime sunt cam la fel. Fiecare aparat electrocasnic are caracteristici specifice categoriei, deci vor exista anumite avantaje și dezavantaje.

Nu veți regreta o alegere compactă deoarece ocupă puțin spațiu și poate fi mutată cu ușurință (trebuie să vă asigurați că intră și pe ușă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ținând cont că are un volum modest de 100 litri, lățimea și adâncimea sa sunt de doar 55 cm. Are eficiență energetică A+ care evidențiază consumul de energie – 166 kWh pe an. Acest consum e irelevant cât timp nu o veți folosi tot timpul. Îmi place că are un coș în partea superioară, iar în acela se pot pune diverse alimente.

Panoul de contro le cel care-l știm de la multe alte lăzi simple și nu veți vedea un sistem electronic pe această categorie. Un model atât de mic e și foarte silențios, dar nu cred că vă interesează acest aspect cât timp nu o veți pune în bucătărie sau pe un hol. Aceasta poate fi pusă în cămară unde e ferită de căldură, umiditate și nici nu va deranja.

Păreri pro și contra

Poate fi utilă ori de câte ori congelatorul frigiderului e plin și nu mai aveți unde să puneți alimentele. Deci nu trebuie să o folosiți chiar tot timpul și nu poate fi pusă în bucătărie ca și un congelator pentru că are capac. Nu vă trebuiesc prea multe cunoștințe pentru a o folosi, dar puteți citi manualul de instrucțiuni pentru a afla mai multe despre ea.

Nu sunt prezentări video cu acest model Heinner HCF-98NHA+, dar cred că vă puteți face o idee despre el din poza pusă mai sus. Aparatele de la acest brand sunt destul de apreciate deoarece sunt accesibile și competitive, adică oferă caracteristic tehnice decente.

Te-ar mai putea interesa