Heinner HCF-98A+, ladă frigorifică 98 litri

Lada frigorifică Heinner HCF-98A+ e una dintre cele mai compacte modele de pe piață și care merită încercată în cazul în care aveți nevoie de un aparat cu funcție de congelare. Nu e foarte mare – 98 litri, dar cu siguranță poate fi util pentru cei care au un frigider cu congelator mic ori chiar o combină. Nu prea văd de ce ați avea nevoie de o ladă mai mare dacă nu cumpărați prea multe alimente. Poate pentru o familie mai numeroasă o ladă de circa 150 litri ar fi perfectă. Acuma depinde de bugetul și nevoile fiecăruia, iar dacă vi se pare că ocupă mult spațiu, un congelator clasic e alegerea perfectă.

E o alegere bună în acest buget și decât să mai luați încă un frigider, mai bine alegeți un aparat care congelează mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Un aparat ca și acesta are o capacitate de 98 litri iar acesta e cel net (cel care ne interesează). Eficiența energetică mi se pare destul de bună – A+, deoarece consumul de energie pe an e undeva la 173 kWh. E un aparat care-l țineți conectat la rețea tot timpul deci e important cam care e consumul de energie.

Dezghețarea lăzii se face manual ca la majoritatea modelelor ieftine. Capacitatea de congelare are legătură și cu volumul aparatului, astfel că la acesta e de 6 kg la 24 de ore. Pe partea de design are: culoare albă, înălțime de 83 cm, deschidere verticală și buton pentru reglare în partea frontală-jos. Nivelul de zgomot poate părea deranjant – 45 dB, dar e bine să o puneți într-o cameră ferită de umiditate și căldură.

Plusuri: e compactă, fiabilă, ușor de folosit, ieftină și altele.
Minusuri: nu e chiar silențioasă.

Heinner HCF-98A+ nu e singura ladă frigorifică de la acest brand, deci puteți face o alegere bună chiar și dacă alegeți alt model. Prețurile mi se par destul de justificat iar o combină mai mare consumă mai multă energie de aceea e nevoie și de un sistem de răcire mai bun. Lăzile frigorifice premium au No Frost ori tehnologii similare care reduc gheață (deci și consumul, iar dezghețarea e automată la acelea).

Te-ar mai putea interesa