Heinner HCF-380NHA+, ladă frigorifică mare

Lada frigorifică Heinner HCF-380NHA+ e una dintre cele mai mari variante de pe piață oferite de acest brand. Din poza de jos e pot observa anumite dotări: panoul de control, iluminare interioară și posibilitatea închiderii cu cheie – yală. Nu trebuie neglijate din coșurile din partea de sus deoarece puteți pune în ele înghețată, dar majoritatea lăzilor frigorifice le au. Acestea pot fi scoase pentru a ușura curățarea interiorului.

Sunt destul de multe aparate frigorifice care pot fi folosite pentru a congela alimente, doar că cel de jos are un raport volum/preț decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, modelele mari și performante au un sistem de răcire ceva mai eficient, dar după cum văd, nu are nevoie de el. Spun asta deoarece are o eficiență energetică A+, iar consumul de energie e de 313 kWh care e calculat pe an. Cred că o veți folosi mai mult în sezonul rece pentru că vara puteți consuma alimente proaspete.

Nu e un model oarecare, ci unul cu capacitate de congelare generoasă – 25 kg la 24 ore. Ideea e că performanțele acestui model țin de capacitatea aparatului (sunt direct proporționale cu volumul). Designul e destul de simplu și nu prea diferă de la un brand la altul. Spre deosebire de un congelator, interiorul e iluminat la această ladă frigorifică.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe modele care pot fi luate în calcul doar că nu toate sunt atât de accesibile pentru acel volum. Eficiența energetică e foarte bună deoarece consumul de energie e scăzut. Chiar dacă e mare poate fi mutată cu ușurință și chiar dacă e lată, cred că veți aprecia volumul oferit.

Heinner HCF-380NHA+ poate ține locul vechiului congelator deoarece oferă performanțe mai mari. Există și variante cu volum mult mai mic, dar nu merită pentru că niciodată nu veți ști când aveți nevoie de mai mult spațiu. Cu un astfel de aparat veți putea face cumpărături mai rare, dar trebuie să umpleți coșul de cumpărături de fiecare dată. Poate că alimentele sunt deja congelate, motiv pentru care puteți pune mai mult de 30 de kg în 24 de ore.

Te-ar mai putea interesa