Heinner HCF-316NHA+, ladă frigorifică cu yală

Lada frigorifică Heinner HCF-316NHA+ nu e cea mai scumpă dar nici cea mai ieftină variantă disponibilă pe piață. Totuși, raportul performață/preț mi se pare suficient de bun în acest caz. Cam toate lăzile frigorifice mai mari au iluminarea interioară care e prezentă pe capacul său. De asemenea, capacul prezintă și o yală pentru a putea încuia acest aparat (poate că aveți copii neastâmpărați care pot umbla la acest aparat). Bineînțeles, acest aparat poate fi pus într-o cămară unde e ferit de o temperatură înconjurătoare prea mare sau o puteți folosi doar pe perioada sezonului rece.

Bineînțeles, magazinele sunt pline de alimente congelate, însă e recomandat să congelați atunci când sunt proaspete și să nu le țineți mai mult de 1 an. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită să-l alegeți deoarece are un volum total de 316 litri care nu e împărțit pe compartimente, dar aveți două coșuri în parte superioară pentru pungi mai mici sau chiar înghețată. Astfel veți ajunge rapid la alimentele care doriți să le consumați în perioada următoare. Consumul acestui aparat e de numai 281 kWh, de aceea are și o clasă de eficiență A+. Poate congela cel mult 23 de kg de alimente în 24 de ore, dar se pot pune și mai multe dacă au fost deja congelate.

Panoul de control e același ca la multe alte aparate similare, iar termostatul reglabil e prezent la exterior.

Păreri pro și contra

Interiorul e iluminat cu LED pentru ca totul să fie mai vizibil și orice ladă mare are nevoie de această dotare. Yala e un plus pentru orice model și nu mai trebuie să supravegheați pe copii atunci când îi lăsați nesupravegheați. Puteți pune înghețată în lada frigorifică pentru tot sezonul cald și nu mai trebuie să faceți atâtea drumuri până la magazin.

Modelul Heinner HCF-316NHA+ e oferit de un brand destul de popular deoarece oferă aparate destul de apreciate de posesori și care sunt prezente de câțiva ani pe piața electrocasnicelor. Nu cred că un congelator e alternativa mai bună deoarece nu oferă iluminare cu LED și pentru același buget, veți avea un volum inferior.

Te-ar mai putea interesa