Heinner HCF-306A+, ladă frigorifică de 306 litri

Lada frigorifică Heinner HCF-306A+ e una dintre cele mai mari modele de la acest brand. Nu cred că ar trebuie să căutați una și mai mare deoarece nu prea aveți ce pune în ea. E ca și cum ați avea vreo 3-4 congelatoare deoarece la acesta nu veți pierde spațiu cu sertare ori compartimente. Panoul de control e cel clasic, astfel că nu veți avea nevoie de mai multe cunoștințe. Puteți înlocui oricând lada actuală sau congelatorul cu o ladă nou care oferă un volum generos.

Alternativele sunt modele mai mici de la acest brand ori de la un alt brand. Puteți lua în calcul și alți producători cunoscuți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

În același preț, o ladă oferă mai mult volum, dar un dezavantaj ar fi spațiul ocupat (datorită formei sale orizontale). Volumul net e și cel care ne interesează și în acest caz e de 306 litri. Clasa de eficiență energetică e A+ și e mult mai bună decât cea a aparatelor vechi. O puteți pune cam lângă orice perete deoarece are o adâncime de 67 cm și o lățime de 112 cm. Dacă vă trebuie un aparat frigorific mai compact, atunci trebuie să alegeți ladă mai mică care e și mai ieftină.

Un raport preț/volum foarte bun îl veți observa doar la modelele mari. Pe partea de funcții are avertizare temperatură ridicată și funcția de super congelare. Acestea sunt prezente mai pe oricare altă ladă. Controlul e mecanic la toate aceste aparate și e prezent în partea dreaptă jos. Nivelul de zgomot e corespunzător și e normal să fie ceva mai mare decât a unui frigider.

Plusuri: e fiabilă, arată bine, ușor de folosit, are încuietoare, poate congela destul de mult și prețul atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HCF-306A+ poate fi una din multele opțiuni care le puteți lua, în special dacă aveți n frigider. După cum bine știți, frigiderele au congelatoare mici iar la un moment dat veți căuta acel volum suplimentar pentru alimentele ce trebuiesc congelate. O ladă e mai performantă decât un congelator incorporabil ori clasic, și se poate vedea cel mai bine la capacitate de congelare.

Te-ar mai putea interesa