Heinner HCF-260NHA+, ladă frigorifică cu yală

Lada frigorifică Heinner HCF-260NHA+ e una destul de dotată deoarece are iluminare interioară, coșuri superioare, yală pentru a putea încuia aparatul și un panoul de control ușor de folosit. Unele dotări sunt standard pentru acest tip de aparat dar sunt prezente și dotări speciale, cum e acea yală sau coșul superior. Cu cât e mai mare acea ladă frigorifică, cu atât are mai multe coșuri superioare. În acele coșuri se pot pune alimentele care nu sunt așa de voluminoase sau care urmează să le consumați în perioada următoare.

Sunt destul de multe aparate frigorifice similare care pot fi luate în calcul, dar acesta e mult mai ieftin, iar pentru a căștiga spațiu se poate lua în considerare un congelator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O ladă frigorifică oferă mai mult volum decât un congelator deoarece interiorul nu e compartimentat. Coșurile superioare pot fi eliminate dacă le considerați inutile. Puteți pune alimente în ea cum doriți, iar scoaterea lor e foarte ușoară pentru că nu are compartimente mici. Poate că ați și observat că după congelare, pungile se scot destul de greu, dar nu veți avea probleme într-un compartiment mai mare.

Aceasta are un volum net de 260 litri, adică e cât 3 congelatoare incorporate (mă refer la cele de la combine). Consumul de energie e de 252 kWh care e calculat pentru un întreg an. Capacitatea de congelare e destul de generoasă și e normal să fie așa pentru un așa volum – 21 kg la 24 de ore.

Mi se pare destul de silențios, dar nu și când congelează rapid alimentele. Acest tip de parat foarte fi folosit doar în timpul sezonului rece pentru că mă gândesc că aveți un congelator la frigider la combină frigorifică.

Păreri pro și contra

Sunt mulți producători care oferă lăzi frigorifice generoase, dar prețurile diferă. Acest brand e prezent de câțiva ani pe piața din România și aparatele oferite de acesta sunt destul de apreciate. Caracteristicile tehnice sunt conforme cu ce există pe piață (concurența), deci nu aveți motive pentru a nu-l alege.

Heinner HCF-260NHA+ e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase, motiv pentru care nu poate fi pus oriunde, dar eu l-aș pune într-o cămară unde nu pot ajunge cei mici, în caz că aveți înghețată. Oricum, e dotată cu încuietoare și fără cheie nu poate să deschidă oricine acest aparat, bineînțeles, dacă a fost încuiat.

Te-ar mai putea interesa