Heinner HCF-251NHA+, ladă frigorifică pentru spații neîncălzite

Lada frigorifică Heinner HCF-251NHA+ e una deosebită deoarece poate fi pusă în camere neîncălzite deoarece poate funcționa la temperaturi joace – până la -15 grade C. Nu toate vin cu această protecție și eu consider că e un plus pentru acest tip de aparat. Nu cred că sunt congelatoare cu dotare similară, dar s-ar putea să apară dacă cererea crește pentru acestea că doar e sezonul rece și aveți nevoie de aparate pe care să vă bazați. Panoul de control se află în aceeași zonă ca la restul, doar că acum e digital și se vede mai bine selecția făcută, dar și când e în funcțiune.

Se vede din imagine că mânerul e însoțit de o încuietoare pentru momentele când nu doriți ca cineva să umble la ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de dezghețare e manual la aceste aparte și oricum nu se formează atât de multă gheață pe alimente, ci numai pe pereții aparatului. Coșul e mare și se vede din poze iar în partea de sus avem unul mic în care se poate pune cam orice.

Lada arată foarte și designul e simplu, dar și plăcut. Modelul e generos că doar e încăpător, motiv pentru care nu poate fi pus oriunde pentru a nu vă încurca.

Păreri pro și contra

Congelarea se face destul de rapid și alimentele sunt menținute în condiții optime, plus că are o capacitate care ajunge chiar și la 13.5 kg pe zi. Aceasta crește dacă discutăm de alimente deja congelate și care trebuie menținute doar la o anumită temperatură. Capacitatea sa de 251 litri e una generoasă și e perfectă pentru o familie, astfel sunteți aprovizionați toată iarnă. Iluminare interioară LED e ideală dacă lada se află într-o cameră fără lumină, iar lampa se află în capac pe partea interioară.

Heinner HCF-251NHA+ are role care ușurează transportarea ori mutarea sa, iar acestea sunt vizibile din pozele de prezentare. Acest producător e foarte popular și e prezent de mulți ani pe piața din România, iar dacă lada vi se pare cam mare, atunci optați pentru una mai mică și accesibilă.

Te-ar mai putea interesa