Heinner HCF-249M, ladă frigorifică albă

Lada frigorifică Heinner HCF-249M e una dintre cele mai populare modele cu volum peste 200 litri. E nevoie de ea atunci când nu aveți un congelator mare și performant. Conservarea alimentelor e esențială atunci când nu le consumați imediat. Puteți pune legume proaspete pentru sezonul rece fără probleme, iar cele deja congelate pot fi puse în orice congelator (nici nu trebuie să fie performant). Aceasta poate fi pusă oriunde, însă mai puțin în bucătărie deoarece are capac (un congelator mic putea fi pus sub blat).

Alternativele sunt multe dacă nu vă trebuie o ladă chiar atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net e de 249 litri și interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare, deci nu veți pierde din volum. În același buget, un congelator nu are chiar același volum, dar ocupă mult mai puțin spațiu pentru că are un design vertical. Consumul de energie e de numai 246 kWh și acesta e calcul pe an.

Neavând un sistem de răcire prea avansat, dezghețarea e manuală ca la multe alte lăzi frigorifice. Pe de altă parte, lada impresionează cu o capacitate de 12 kg dar puteți pune chiar mai multe dacă alimentele sunt congelate (cumpărate astfel de la magazin).

Arată bine din orice unghi ați privi-o, ea arată destul de bine și panoul de control e ca la restul. Aveți și cele trei LED-uri care indică informații utile (avertizare temperatură ridicată, funcționare normală, răcire rapidă). Fiecare LED are o altă culoare sau sunt pictograme care arată fiecare ce funcție are.

Păreri pro și contra

Congelarea e destul de bună, astfel că alimentele sunt conservate destul de bine. Arată cam ca și restul modelelor disponibile pe piață, doar că acesta nu e așa de lată. Poate o yală ar fi fost utilă dacă vreți ca cei mici să nu umble la ea.

Heinner HCF-249M e un aparat frigorific destul de mare și nu văd de ce ați alege una mai mare. Doar dacă aveți o familie numeroasă și nu puteți lua tot timpul alimente proaspete, abia atunci e nevoie de una cu volum de peste 300 litri.

Te-ar mai putea interesa