Heinner HCF-205NHSA+, ladă frigorifică argintie

Lada Heinner HCF-205NHSA+ e perfectă pentru cei care vor un aparat frigorific elegant și performant. Cele mai multe lăzi sunt de culoare albă și poate că voi vă doriți ceva diferit, iar bugetul nu e foarte mare. Acest brand oferă aparate competitive care chiar merită încercate și varianta de jos e una dintre ele. Volumul acestei lăzi e peste cel al unui congelator în același preț și e mult mai ușor să găsiți o anumită pungă cu alimente. Panoul de control e unul electronic, deci va fi mai ușor de folosit și oferă mai multe informații.

Sunt puține lăzi frigorifice cu un astfel de design și mulți dintre voi îl veți aprecia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior vedem un coș generos dar e și unul mic în partea de sus pentru alimente ceva mai puține sau care doriți să le consumați în perioada următoare. Adâncimea sa e de numai 55 cm, deci nu va sta în cale într-o cameră îngustă sau chiar pe un hol. Poate că nu e cea mai silențioasă, dar nici nu va fi deranjantă. Cablul de alimentare e suficient de lung sau puteți folosi un prelungitor dacă vă doriți  să-l instalați într-o anumită locație.

Păreri pro și contra

Panoul de control e unul interesant și nu-l veți găsi la alte modele, plus că e rezistent la apă. Clasa energetică a acestui aparat e una foarte bună și e conformă cu consumul de energie. Poate fi mutată ușor pentru că nu are picioare, ci role pe fiecare colț al aparatului. Față de altele, acesta are protecție care îi permite să funcționeze și la temperaturi scăzute, dar nu mai joase decât -15 grade. Se poate lăuda cu o autonomie mare fără curent, aceasta ajungând și la 30 ore (deci nu trebuie să vă faceți griji în cazul unei pene de curent).

Heinner HCF-205NHSA+ prezintă un termostat reglabil clasic și interfața e destul de ușor de folosit. Nu sunt necesare prea multe cunoștințe pentru că e ușor de folosit, iar funcția de congelare rapidă o avem pentru cât avem mai multe alimente proaspete ce trebuiesc conservate corect.

Te-ar mai putea interesa