Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HCF-205NHBKA+, ladă frigorifică neagră cu Winter Protection

Lăzile frigorifice pot fi și ele colorate, însă nu toate brandurile oferă variante atât de accesibile. Heinner HCF-205NHBKA+ e de culoare neagră și e unul dintre puținele modele care le puteți alege în acest buget. Poate fi pusă în spații neîncălzite deoarece are protecție pentru temperaturi scăzute, dar să nu depășească -15 grade. Panoul de control are protecție împotriva umidității, deci e perfect și chiar merită să o încercați.

Am mai văzut și o variantă argintie care oferă cam aceleași specificații, dar fiecare model e diferit și poate că vreți neapărat unul pe negru pentru că se potrivește mai bine în cămară sau hol. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are un singur coș care e foarte mare și în care se pot pune pungi mari cu alimente. Capacitatea de congelare e una mare și e oarecum normală pentru un volum de 200 litri – 15.5 kg pe zi. Are și un coș mic în partea de sus care-l puteți elimina dacă nu-l folosiți sau nu-l considerați util. Autonomia fără curent e tot mai mare la noile aparate și la acesta ajunge la 30 ore. Clasa A+ e una foarte bună pentru acest tip de aparat și a fost oferită pentru că e vorba de un consum anual de 222 kWh.

Păreri pro și contra

Designul e unul modern și evidențiază foarte bine panoul de control digital, are role care ușurează deplasarea, funcție de congelare rapidă, interior spațios, încuietoare la capac și iluminare LED pe partea interioară a capacului. E ușor de folosit și va fi de folos pentru cei care nu au un congelator mare. Poate fi folosit indiferent de sezon și ori de câte ori nu aveți loc în congelator, puteți pregăti lada frigorifică de mai sus.

Modelul numit Heinner HCF-205NHBKA+ e un aparat încăpător care are nevoie de un spațiu generos pentru instalare și o priză în apropiere. Acesta este realizat din materiale foarte bune, motiv pentru care alimentele sunt conservate bine și consumul de energie este redus. Clasa energetică a aparatelor frigorifice e A+ sau A++, nici nu veți mai găsi cu A.