Heinner HCF-205NHA+, ladă frigorifică cu 1 coș metalic emailat

Lada frigorifică Heinner HCF-205NHA+ e una dintre cele mai mici variante de la acest brand, dar nu cred că merită să luați o variantă mai compactă decât cea de jos. Cel mai bun raport volum/preț îl au modelele mai mari și e valabil mai la toți producătorii. Poate fi pus în orice cameră, chiar și în una îngustă deoarece are capac în partea superioară. Modelele mai mari și scumpe oferă chiar și sistem de încuiere – yală, pentru a împiedica pe cineva să umble ea ea.

Sunt destule modele oferite de acest brand și cred că veți găsi destul de ușor modelul dorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net e cel care vă interesează, dar în cazul lăzilor frigorifice e același cu cel brut pentru că interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare. E mai bine așa pentru că nu trebuie să căutați un anumit aliment prin compartimentele sale. Consumul de energie e satisfăcător ținând cont că nu e vorba de o ladă chiar mică – 222 kWh pe an.

Performanțele ei sunt importante dacă faceți cumpărături mai rar și nu vreți să mai cântăriți alimentele. Nu trebuie să vă faceți griji deoarece poate congela cel mult 15.5 kg. Această valoare e nesemnificativă dacă cumpărați alimente deja congelate. E un aparat mare dar nu încât să aibă nevoie de un sistem de răcire mai avansat care să reducă din consum (e vorba de tehnologia NoFrost, iar la unii producători are o altă denumire).

Păreri pro și contra

Poate fi pusă cam oriunde datorită dimensiunilor reduse însă lungimea ei nu trebuie chiar neglijată – 91 cm. Sunt destule astfel de aparate, doar că nu toți producătorii oferă atât de multe variante și la un buget atractiv. Heinner HCF-205NHA+ poate fi de folos dacă nu aveți suficient spațiu în congelatorul frigiderului sau al combinei.

Nu sunt prezentări sau multe poze cu acesta sau cu restul, deoarece nu sunt disponibile în multe țări și sunt recent lansate. Lăzile din generațiile precedente sunt destul de puține și acelea nu au o eficiență energetică atât de bună, iar designul nu e la fel de atractiv.

Te-ar mai putea interesa