Heinner HCF-145NHA+, ladă frigorifică compactă

Sunt destul de multe lăzi frigorifice care puteți lua în calcul, iar Heinner HCF-145NHA+ e una din segmentul mijlociu, adică are un volum modest. Cele mai mari lăzi frigorifice au un preț ceva mai mare și chiar sistem de încuiere – yală. Bineînțeles, mai sunt și lăzile frigorifice cu sistem de răcire avansat numit No Frost, dar acelea și costă destul de mult. Acest model arată bine, nu ocupă mult spațiu și puteți elimina acel coș superior dacă-l considerați inutil.

Un aparat frigorific nou e destul de eficient din punct de vedere energetic și nu merită să alegeți unul second hand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui model e destul de generos – 145 litri, dar nu e cea mai mare variantă. Există lăzi cu volum de 300-400 litri dar prețul e aproape dublu. Deci, veți beneficia de mai mult volum cu un buget mai mare, dar poate că nici nu vă interesează o așa ladă. Mulți doritori aleg un model ca și acesta pentru că nu au loc în cămară și nici nu ar avea cu ce să umple aparatul.

Consumul de energie e de 188 kWh care e calculat pe an și pe zi vine destul de puțin (împărțiți la 365 de zile). Capacitatea de congelare e suficient de mare – 7 kg, dar poate că puneți alimente deja congelate (cumpărate de la magazin). Mânerul vine cu sistem de închidere și coșul superior e oferit ca accesoriu.

Păreri pro și contra

Poate fi pusă oriunde datorită dimensiunilor reduse, însă sub blat se poate pune doar un congelator deoarece are ușa în partea frontală și o înălțime sub 85 cm (dacă vreți un model scund). Consumul de energie e irelevant deoarece e vorba de un aparat cu consum redus – A+. Consumul e direct proporțional cu volumul, dar unele tehnologii de răcire pot reduce și mai mult din consum.

Heinner HCF-145NHA+ e un aparat destul de compact dar voluminos, adică puteți pune foarte multe alimente în el. E cam cât două congelatoare incorporate doar că la acest nu veți pierde din volum pentru că interiorul nu e compartimentat.

Te-ar mai putea interesa