Heinner HCD-V904B, uscător cu capacitate mare

Uscătorul de rufe Heinner HCD-V904B e o variantă foarte accesibilă, însă trebuie să luați în calcul și faptul că poate usca până la 9 kg de rufe. Avem un design plăcut care scoate în evidență ușa și panoul de control, pentru că sunt pe negru. Ușa e puțin mai mare pentru a ușura încărcarea aparatului și aparatul în sine, nu e cu mult mia mare decât restul. Poate fi pus chiar oriunde deoarece are aceeași lățime de 60 cm. Uscarea se face prin condensare și aveți funcție anti-sifonare pentru cămăși sau alte articole similare.

Noile uscătoare arată ca și mașinile de spălat, iar performanțele lor sunt tot mai mari cu fiecare generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Condensarea e un proces destul de simplu și clasa de eficiență nu e ceam ai grozavă – B, pe când la cele cu pompă de căldură eficiența poate fi chiar A sau mai bună. Se poate amâna pornirea aparatului în caz că nu aveți timp să scoateți rufele sau poate că nu vreți să facă mult zgomot în acel moment. Odată ales programul, se poate bloca interfața ca să nu apese cineva butoanele sale pentru a modifica programul ales.

Păreri pro și contra

Modelele noi oferă rezultate foarte bune și chiar nu aveți nevoie de un buget foarte mare ori de un brand foarte popular. Aveți programe diversificate care sunt excelente pentru anumite țesături și cu cât sunt mai multe, cu atât e mai bine. Senzorul de umiditate are un rol foarte important pentru că oprește automat aparatul când rufele sunt uscate, deci aparatul nu necesită niște setări speciale ori multă atenție din partea voastră.

Modelul acesta Heinner HCD-V904B are un sistem de rotire a cuvei în ambele direcții pentru o uscare mai bună și țesăturile sunt protejate. Aveți pe panou și câteva indicatoare care vă avertizează în legătură cu rezervorul de apă (dacă e plin) sau dacă trebuie să curățați filtrul e scame. Are un furtun pentru evacuarea apei dacă vreți să-l scoateți afară sau poate vreți să folosiți un alt recipient de colectare.

Te-ar mai putea interesa