Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HCD-V804SB, uscător cu condensare şi funcţie anti-şofonare

Heinner HCD-V804SB e un electrocasnic modern adresat persoanelor care vor nişte rufe uscate impecabil. Consumul energetic nu e prea mare, deoarece vorbim despre clasa B de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri indiferent e situaţie. Din imaginea de alături puteţi vedea cum arată aparatul, mai exact faptul că e un aparat argintiu cu panou de comandă uşor de citit şi ventilaţia poziţionată sub uşă.


Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HCD-V804SB e unul care poate usca rufe de până la 8 kilograme. Dacă aveţi mai puţine rufe atunci se poate apela la programele rapide de 12 sau 29 minute. Evindet că acestea vă vor ajuta să faceţi economii de curent, dar sunt doar pentru anumite tipuri de ţesături.
Pentru ca aparatul să aibă un consum energetic nu prea mare acesta e dotat cu senzor de umiditate care face ca aparatul să se oprească când rufele sunt uscate.
Are funcţie anti-şifonare, mai exact atunci când hainele sunt uscate se poate porni funcţia anti-şifonare.
Pentru a nu face risipă de energie electrică acest aparat vine cu selector nivel uscare aşa încât să se poată regla gradul de uscare.
Nivelul de zgomot e unul de 66 decibeli, iar pentru ca nivelul vibraţiilor să nu fie prea mare aparatul are pereţi laterali cu design boomerang.
Dacă sunteţi interesaţi de dimensiunea aparatului atunci trebuie ştiut că acesta e de 59x60x84 AxlxÎ în cm. În acest fel nu veţi avea probleme în a pune aparatul unde vă doriţi.
Aparatul e unul care vine cu 15 programe, iar printre acestea se numără cel rapid de 12 minute (pentru cămăşi) şi cel de 29 minute (uscare express pentru 2kg de rufe).

Pentru persoanele care nu vor să piardă timpul cu uscatul hainelor acest uscător ar fi mai mult decât suficient.
Brandul producător (Heinner) e unul românesc prezent pe piaţă de ceva ani şi se remarcă prin electrocasnice care dispun de o fiabilitate excelentă. Produsul de faţă având o garanţie de 3 ani.
În perioada aceasta e o promoţie prin care beneficiezi de garanţie 5 ani, însă trebuie să verificaţi durata şi condiţiile promoţiei pe pagina produsului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu