Heinner HCD-V804B, uscător cu condensare și capacitate 8kg

Heinner HCD-V804B e un uscător foarte fiabil dotat cu o capacitate mare de încărcare de 8 kilograme. Capacitatea îl face perfect pentru cei cu familii mari ori care vor să-l utilizeze în scopuri comerciale (la pensiuni, de exemplu).
Brandul e unul românesc, iar față de altele oferă prețuri competitive și o garanție de 3 ani. Această garanție evident că poate fi extinsă la mai mult (cu 2 sau 3 ani în plus).

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea alăturată puteți vedea cum arată estetic. Panoul de comandă e unul negru cu puține butoane și cu un ecran mare.


Avantaje

Consumul de energie e unul redus deoarece are senzor de umiditate. În acest fel aparatul se oprește când își termină treaba. În program standard consumul energetic e de 2,56 kWh, iar din această cauză are eficiență energetică B.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 66 decibeli, puțin mai mare decât al unei mașini de spălat. Un impact asupra nivelului de zgomot îl are și designul boomerang al cabinetului uscătorului.
Dacă vreți să nu aveți haine șifonate atunci există funcția Anti șifonare. În acest sens ajută și tamburul Pearl Drum care ajută la o uscare delicată și uniformă.
Vine cu o multitudine de programe, iar printre acestea se numără programul rapid (pentru cămăș; care are 12 minute), program express (29 minute), sintetice, bumbac, uscare rapidă și altle.

Dezavantaje

Era interesant dacă ar fi avut o eficiență energetică sporită, adică dacă ar fi avut clasa A sau chiar mai bine.

De final

Dacă stați la bloc ori undeva unde nu aveți unde să puneți la uscat rufele atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Heinner HCD-V804B e un aparat foarte bun care nici nu o să vă ocupe prea mult loc deoarece are dimensiuni 61x60x84,5 AxLxÎ în cm. În acest fel puteți amplasa aparatul unde vă doriți.

Te-ar mai putea interesa