Heinner HCD-V704B, model clasa B pentru 7kg

Uscătorul de rufe Heinner HCD-V704B e unul pentru persoanele interesate de ceva accesibil ca preţ şi care să poată spăla o cantitate mare de rufe. Eficienţa energetică e una normală clasa B, iar fiabilitatea e peste medie cu o garanţie standard de 3 ani (în această perioadă e o promoţie cu garanţie 5 ani).

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de top din mai multe puncte de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un panou de comandă modern şi că se vede de la distanţă că e vorba despre un aparat de tipul uscător de rufe prin aeririsirile acelea mari.


Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HCD-V704B e unul pentru o familie cu 3-4 persoane deoarece capacitatea cuvei este de 7kg, iar dacă vreţi ceva mai mare există şi de 8kg.
Nivelul de zgomot e unul normal de 65 decibeli, iar la acest lucru contribuie şi pereţii laterali cu design boomerang.
Are ceva de genul program rapid, fiind numite programul de 12 minute (cămăşi şi bluze) şi programul de 29 minute (uscare express).
Pentru ca rufele să nu se şifoneze acest model are program anti-şifonare care poate fi activat după uscare.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 59x56x84 AxlxÎ cm. În acest fel se poate vedea că are nişte dimensiuni similare cu a unei maşini de spălat rufe.
Dacă vă grăbiţi şi nu doriţi să uscaţi prea mult o haină atunci se poate selecta timpul de uscare din 10 în 10 minute.
O caracteristică împrumutată de la cuptoarele electrice e iluminarea, iar în cazul acestui aparat vorbim despre iluminarea cuvei.

Dacă sunteţi interesaţi de ceva care să vă ajute să uscaţi eficient şi care să aveţi mai mult timp liber atunci acest uscător ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există modele mai scumpe cu pompă de căldură, dar în esenţă sunt acelaşi lucru, doar că au o eficienţă energetică superioară.
Ar trebuie să scriu câteva cuvinte despre brand. Mai exact este vorba despre Heinner care-i un brand românesc prezent pe piaţă de câţiva ani, iar produsele sale au o fiabilitate bună cu o garanţie de 3 ani.

Lasă un comentariu