Heinner HC-V336XA+, combină argintie cu Less Frost

Combină frigorifică Heinner HC-V336XA+ e una dintre cele mai elegante modele oferite și spun asta pentru că are un finisaj exterior pe argintiu. Această culoare a devenit destul de populară și tot mai mulți utilizatori o doresc pe viitoarele aparatele pentru că își doresc o bucătărie modernă. Discutăm de o combină mare pentru că are o lățime generoasă – 59.5 cm, iar această caracteristică se va reflecta în spațiul disponibil de pe rafturi. Pot fi puse diverse recipiente și pe orice raft doriți pentru că sunt rezistente la aproape orice sarcină.

Costă puțin mai mult decât altele datorită volumului și tehnologiei de răcire Less Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul e destul de generos și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Combinele noi au suporturi mari pe ușă ca voi să nu mai aveți nevoie e acel raft pentru sticle care mi se pare inutil și ocupă spațiu.

Păreri pro și contra

Designul acestui aparat e destul de simplu și modern, iar culoarea joacă un rol important atunci când aveți și alte aparate pentru că vreți să le asortați. Un interior iluminat cu LED e mult mai vizibil și alimentele sunt ceva mai vizibile, parcă sunt chiar mai gustoase. Congelatorul nu mai produce atât de multă gheață pentru că are o tehnologie avansată numită LessFrost, iar consumul de energie scade semnificativ. Avem un compartiment pentru fructe și legume încăpător și chiar nu avem ce să-i reproșăm, în special că vine cu un control al umidității (în funcție de ce va fi pus în el). Combine mai mari oferă și un sertar în plus peste cel de care vă ziceam anterior, în care puteți pune carne proaspătă, brânzeturi sau pește.

Heinner HC-V336XA+ are o autonomie mare fără curent și care o să fie de folos pentru cei care rămân în pană de curent. Temperatura se poate ajusta la interior cu acel termostat care îl găsim la mari orice aparat frigorific accesibil. Anumite combine au panou de control digital pe ușă dar acela nu e chiar atât de util ci e mai mult ca design, deoarece nu veți schimba atât de des temperatura.

Te-ar mai putea interesa