Heinner HC-V336E++, model clasa E de 336 litri

Heinner HC-V336E++ e un aparat modern cu tehnologie Less Frost pentru persoanele interesate de un aparat care să consume puțin curent și să aibă o capacitate mare. Are 336 litri și o înălțime de 186 cm, dimensiunile complete fiind 60x65x186 lxaxî cm.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie ținut cont de faptul că are un consum energetic mic de 242 kWh pe an și că are noua clasă de eficiență energetică E. Din poză se poate vedea că e un aparat cu design minim și cu mânere integrate. Trebuie să adaug și faptul că ușile sunt unele reversibile.

Păreri pro și contra

Combina HC-V336E++ de la Heinner se diferențiază de alte modele prin faptul că are garanție 3 ani și alte facilități întâlnite doar la acest brand. Dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de garanție 5 ani.
Compartimentarea e una clasică cu congelator care are 3 compartimente și frigider care are 3 rafturi (sunt din sticlă pentru a oferi un aspect mai plăcut). Întâlnim și un compartiment pentru fructe-legume în frigider, iar acesta are control al umidității (HumidityControl).
La interior are și iluminare LED pentru ca totul să se vadă clar. O altă facilitate întâlnită la interior e cea de termostat ajustabil… nu e nimic nou deoarece și la alte modele găsim așa ceva.
Scriam că are Less Frost, iar acest lucru presupune o răcire uniformă pentru ca dezghețarea să fie necesară mai rar pe parte de congelator. Conform producătorului, frigiderul are dezghețare automată.

Frigorificul e unul clasic pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și montat. Vine cu piciorușe frontale care ajută la un montaj ca la carte așa încât aparatul să stea la boloboc.
Recomand să înregistrați produsul pe site-ul Heinner pentru a beneficia de acea garanție 5 ani.

Te-ar mai putea interesa