Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HC-V336A+, aparat frigorific alb cu Less Frost

Sunt mai multe tipuri de combine frigorifice, doar că Heinner HC-V336A+ una ieftină și interesantă. Spun asta pentru că are Less Frost, adică există un control mai bun al umidității și consumul de energie e mai scăzut la congelator. Pe an, aparatul consumă numai 306 kWh și e foarte puțin dacă e să luăm în calcul cât consumă pe zi. Interiorul e foarte bine organizat nu nu putem plânge spațiu, pentru că aparatul are o lățime de 60 cm și o adâncime de 65 cm.

Chiar dacă are tehnologie de răcire FrostLess, prețul nu e cu mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Designul e unul modern și simplu, iar mânerele orizontale sunt preferatele mele, iar datorită lor ușile pot fi reversibile. Compartimentul de la frigider e cel pentru legume și fructe, dar voi puteți depozita și alte tipuri de alimente dacă nu aveți loc pe rafturi. Suporturile de pe ușă devin utile pentru a depozita sticle mici, iar cel de sus e pentru ouă. Organizare interiorului pare să fie aceeași la multe modele și branduri, însă e diferită la aparate mult mai mari, cum ar fi side by side-urile și nu numai.

Păreri pro și contra

În acest buget nu sunt multe aparate ca și acesta, iar specificațiile sunt foarte bune. Interiorul e destul de vizibil pentru că avem iluminare cu tehnologie LED și tot mai multe aparate frigorifice o au. E echipată cu unul dintre ele mai mari congelatoare de pe piață pentru acest segment și aici discutăm de un volum de 106 litri. Sertarul de sus e cel mai mic, iar cel de jos e cel mai încăpător și se vede chiar din poze. Curățarea aparatului se face ușor și nu trebuie să o faceți atât de des dacă nu umblați tot timpul la el.

Heinner HC-V336A+ impresionează la câteva capitole pentru că nu sunt multe combine ca aceasta și nu prea are concurență. Dacă nu aveți un brand favorit, nu văd de ce nu alegeți un aparat de la acesta. Ideea e că puteți avea o combină bună și înaltă la un preț mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu