Heinner HC-V286WDF+, model clasa F cu dozator şi Less Frost

Heinner HC-V286WDF+ e un model nou echipat cu tehnologii utile şi are un consum energetic redus de 280 kWh pe an. Din această cauză are clasa F de eficienţă energetică (vechea clasă A+).
Venind cu Less Frost înseamnă că răcirea aparatului se realizează optim aşa încât dezgheţarea congelatorului să fie necesară rar- Mai exact aparatul are un evaporator ascuns.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect şi funcţionalitate. Mânerele sunt unele integrate, iar pe uşa frigiderului e poziţionat dispenserul de apă.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HC-V286WDF+ e unul cu o capacitate de 286 litri, fiind vorba despre una netă. În aceste condiţii dimensiunile sunt de 54x60x180 lxaxî cm.
Precum în cazul altor modele şi acesta are uşi reversibile, adică deschiderea poate fi reglată înspre stânga sau dreapta. Deschiderea standard e înspre dreapta.
Nivelul de zgomot e unul normal de 40 decibeli. În felul acesta o să vă puteţi odihnii fără ca aparatul să vă deranjeze.
Dacă vreţi să setaţi temperatura din congelator sau frigider atunci aveţi la dispoziţie un termostat cu control mecanic.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi (tot atâtea rafturi la uşă) şi compartiment fructe/legume, iar congelatorul are 3 compartimente.

Din păcate nu are No Frost, adică răcire care să nu producă gheaţă aşa încât să nu trebuiască dezgheţat. Dar, are Less Frost care e ceva similar.

De final pot să spun că acest model e unul avansat tehnologic util persoanelor interesate de ceva cu capacitate mare şi care să poată ţine la păstrat în cele mai bune condiţii.
Dacă nu cunoaşteţi brandul Heinner atunci trebuie să scriu că e unul românesc cu produse de calitate. Se evidenţiază prin faptul că produsele lor au o garanţie standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa