Heinner HC-V286SWDF+, combină cu LessFrost

Heinner HC-V286SWDF+ e o combină frigorifică cu clasa F de eficiență energetică și tehnologia Less Frost. Această tehnologie promite producerea unei cantități mai mici de gheață așa încât să nu trebuiască să dezghețați prea des aparatul.
Nici nu va ocupa prea mult loc deoarece are o înălțime de 180 centimetri.

Frigorificul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat cu funcții utile și care are o fiabilitate bună. Spre exemplu, acest model are o garanție standard de 3 ani.

Păreri pro și contra

Combina Heinner HC-V286SWDF+ are noua clasă F de eficiență energetică, iar acest lucru înseamnă un consum energetic de 280 kWh pe an. Acesta e un punct pozitiv, iar altele ar fi următoarele:
– Are uși reversibile, adică sensul deschiderii acestora e unul care poate fi reglat.
– Aveți apă rece la discreție prin intermediul dozatorului de apă.
– Sistemul de răcire avansat promite o dezghețare mai rară a congelatorului. E vorba despre Less Frost care oferă o răcire uniformă ajutată de un evaporator.
– Volumul e unul mediu de 286 litri, fiind vorba despre o valoare netă.
Sistemul de răcire e unul avansat, dar nu la fel de bun precum No Frost. Cu No Frost nu vei avea deloc gheață, dar și prețul unui aparat cu așa ceva e ușor mai mare.
Un alt neajuns e că nu are dozator de gheață, dar vine cu niște tăvițe în care o să puteți face gheață în congelator.

Verdictul meu referitor la acest model e că-și merită banii în cazul în care vreți ceva de calitate și cu o compartimentare normală. Utilizarea aparatului e una clasică, iar marele plus, cu care se evidențiază față de alte modele de genul, e că are dozator de apă.
Despre producătorul Heinner trebuie scris că e unul român care se evidențiată prin aparatură de calitate la prețuri fără egal.

Te-ar mai putea interesa