Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HC-V286A+, model eficient energetic cu Less Frost

Heinner HC-V286A+ e prezent pe piaţă în varianta de cod cu un plus şi cu două plusuri (HC-V286A++), singura diferenţă fiind eficienţa energetică şi ce a de preţ. O astfel de combină frigorifică se adresează persoanelor interesate de ceva cu volum net mare (286 litri net) şi Less Frost (caracteristică similară No Frost care are legătură cu producerea de mai puţină gheaţă).

Modelul de faţă vine la un bun Vezi prețul special de azipreţ bun Vezi prețul special de azi. Brandul pare a fi nemţesc, dar e vorba despre unul românesc care oferă standard o garanţie de 3 ani la majoritatea produselor. În perioada aceasta e şi o promoţie cu garanţie 5 ani.


Păreri pro şi contra

Combina Heinner HC-V286A+ e una modernă care are sistem de răcire FrostLess. Acest sistem în traducere presupune mai puţină gheaţă, deci alimente care vor sta mai mult la rece, iar dvs. nu va trebui să vă bateţi capul prea mult cu dezgheţarea.
Consumul aparatului e unul mic de 264 kWh, iar de aceea legarea se face la monofazic 230V. Aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică, iar celălalt model are A++.
Capacitatea aparatului e una măricică de 286 litri (e vorba despre o capacitate netă), frigiderul având 202 ltri, iar congelatorul restul de 84 litri. Compartimentarea e una ok din moment ce frigiderul are 3 rafturi şi 4 rafturi pe uşă, iar congelatorul e cu 3 compartimente.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică de 54x60x180 LxAxÎ cm. Aceste date sunt foarte importante deoarece în felul acesta ştiţi dacă aveţi suficient loc pentru acest aparat.
La modelul cu A++ e menţionat că uşile sunt reversibile, pe când la cel A+ deschiderea uşilor e spre dreapta.

Dacă vreţi un aparat frigorific care să aibă o fiabilitate bună şi o capacitate mare atunci modelul de faţă ar fi recomandarea mea. Brandul Heinner nu se face de ruşine, fiind arhicunoscut pentru aspiratorare, frigidere şi alte electrocasnice de calitate.
Pentru a beneficia de un beneficiu suplimentar puteţi apela la buy back prin care veţi primim un voucher de 100 lei pentru achiziţii viitoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu