Heinner HC-V268SA+, frigorific clasa A+ de 170 cm

Heinner HC-V268SA+ e un electrocasnic din categoria frigorificelor care vine cu o capacitate mare de 268 litri şi o înălţime de 170 cm. E un aparat clasic din punct de vedere al utilizării şi funcţiilor. Ar trebui să menţionez că se poate controla temperatura, lucru detaliat în manualul de utilizare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poza alăturată se poate vedea că e un aparat argintiu, dar mai e disponibil pe alb şi negru.


Păreri pro şi contra

Aparatul are dimensiuni 54x60x170 lxaxî cm conform fişei de produs. Mai ar trebuie precizat că acestea sunt nişte dimensiuni nete, iar greutatea e de 51kg.
Îi este atribuită clasa A+ de eficienţă energetică deoarece consumul e de 257 kWh pe an.
Întreţinerea nu e costisitoare deoarece frigiderul e dezgheţat automat, iar congelatorul manual. La acest preţ mic nu are No Frost.
Eu sunt preocupat de nivelul de zgomot al oricărui aparat, acesta având unul de 40 decibeli. Nu e deloc mult şi cam aşa e şi la restul frigorificelor de acest fel.
Un lucru util e că are uşi reversibile, adică pot fi montate pe stânga ori dreapta în funcţie de partea înspre care doriţi să se deschidă.
Brandul Heinner e unul românesc care comercializează produse cu o fiabilitate bună. În acest sens are o garanţie standard de 3 ani, iar în momentul acesta e o promoţie cu garanţie 5 ani.
Compartimentarea frigiderului e una bună deoarece are 3 rafturi din sticlă, iar la uşă are 4. Ar trebui să menţionez că are şi compartiment pentru fructe/legume.
Partea de congelator e una formată din 3 compartimente capabile la a îngheţa 4kg la 24 ore. Dintre acestea unul e compartiment Big Box.
Nu are No Frost sau Multiflow, ambele fiind nişte funcţii premium găsite pe aparate de 1500-2000 lei. Utilitattea No Frost constă în faptul că răcirea se realizează fără producere de gheaţă, iar Multiflow reprezintă distribuirea aerului rece pe mai multe căi.

Te-ar mai putea interesa