Heinner HC-V268E++, combină clasa E cu înălţime de 170cm

Modelul Heinner HC-V268E++ e o combină frigorifică cu o capacitate medie de 268 litri în condiţiile în care vine cu clasa E. Această clasă corespunde unui consum energetic de 221 kWh pe an.
Primim un aparat de le un brand românesc care oferă 3 ani garanţie pentru produsele sale.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model uşor de folosit şi cu dotări esenţiale. De la început trebuie să scriu că nu are No Frost.


Păreri pro şi contra

Heinner HC-V268E++ are clasa E, vechea clasă fiind A++. Consumul energetic anual fiind unul deloc mare de 221 kWh.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că e vorba despre 40 decibeli. Adică un nivel normal pentru un astfel de aparat.
Prea multe setări nu pot fi făcute, dar are un termostat ajustabil cu care poţi seta temperatura şi modul de funcţionare dorit.
Uşile acestui aparat sunt unele cu deschidere spre dreapta, dar pot fi reglate să se deschidă înspre stânga prin faptul că are caracteristica de uşi reversibile.
Cum am scris mai sus, acest aparat nu are No Frost, dezgheţarea şi decongelarea realizându-se manual. Acest lucru se vede şi din preţul mic al produsului.
Compartimentare e bine realizată deoarece frigiderul are 3 rafturi, 4 rafturi la uşă şi compartiment fructe-legume. Partea de congelator are 3 compartimente cu capacitate de îngheţ de 4kg la 24 ore.

Ca o concluzie pot scrie că acest model e unul potrivit pentru persoanele interesate de ceva calitativ care să nu coste mult şi care să fie uşor de folosit.
Pe lângă garanţia standard de 3 ani se poate face extensie de garanţie, iar în felul acesta ne putem da seama că e vorba despre un aparat cu o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa