Heinner HC-V268BKA+, combină frigorifică neagră de 170 cm

Combina frigorifică Heinner HC-V268BKA+ e de culoare neagră și e destul de evident, însă interiorul e complet alb și iluminat bine pentru ca alimentele să fie vizibile. Arată ceva mai bine decât unul pe alb, însă preferințele diferă de la o persoană la alta. Finisajul pe alb și inox sunt prea clasice, dar depinde și de restul aparatelor din bucătărie. Nu e foarte înalt ca voi să puteți ajunge cu ușurință la orice raft sau suport, iar interiorul e spațios pentru că aparatul are o lățime de 60 cm.

Are un design simplu cu linii drepte și mânerele nu sunt vizibile pentru că sunt integrate și orizontale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina frigorifică e o alternativă la un frigider deoarece are un interior organizat diferit, iar congelatorul e în partea de jos și e compartimentat. Mai precis, aparatul are sertare generoase de dimensiuni variabile, iar cel de jos e și cel mai mare. Acesta congelează cel mult 4 kg de alimente proaspete pe zi și nu e capacitate mare, dar e de ajuns pentru că poate cumpărați de multe ori alimente deja congelate. Ușile sale sunt reversibile astfel că aparatul frigorific poate fi pus și în colțul camerei.

Lățimea sa e de numai 54 cm, adică e la fel de îngust ca un frigider de dimensiuni reduse și nu va ocupa mult spațiu.

Păreri pro și contra

Are sistem de uși reversibile astfel că aparatul poate fi poziționat cam oriunde în bucătărie, iar acest sistem nu e prezent la modelele cu mânere verticale. Aparatul frigorific din imagine e unul reușit din cele mai multe puncte de vedere și concurența nu oferă variante pe negru atât de încăpătoare. În acest preț nu ne putem aștepta să aibă tehnologii de răcire avansate cum vedem pe aparate care costă cu 50% mai mult sau au un volum mult mai mare.

Heinner HC-V268BKA+ e un aparat destul de simplu, însă destul de dotat pentru acest buget. Pentru un preț atât de mic, puteți avea un aparat cu capacitate de 268 litri, clasă energetică A+ și un finisaj elegant pe negru.

Te-ar mai putea interesa