Heinner HC-V268A+, combină simplă cu control mecanic

Combina frigorifică Heinner HC-V268A+ e una dintre cele atractive variante din acest buget și oferă un volum generos pentru acest buget – 268 litri. Acesta e împărțit între frigider și congelator, iar din pozele de prezentare s-ar putea spune că e de ajuns. Chiar dacă nu e vorba de un brand foarte cunoscut, acesta a reușit să se afirme de-a lungul anilor și oferă modele competitive. Designul alb e unul atrăgător și linia argintie de lângă mâner îi dă un plus de eleganță. Temperatura o puteți regla de la interior cu acel control mecanic standard cum e la multe modele accesibile.

Oferă destul de mult spațiu la interior și se poate organiza destul de bine interiorul, pentru că avem multe suporturi pe ușă și cel de jos e generos (pentru sticle, borcane sau cutii mari). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model performant care înlocuiește cu succes orice model mai vechi și veți fi mulțumiți de alegere. Veți primi și niște accesorii interesante care vor fi de folos zi de zi și aci mă refer la următoarele: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Rafturile pot fi ajustate pe înălțime sau chiar eliminate pentru a face loc unor vase mai mari. Capacitatea de congelare e destul de bună și e cam direct proporțională cu capacitatea aparatului.

Păreri pro și contra

E un parat care nu ocupă foarte mult spațiu deoarece are o lățime de numai 54 cm, însă acest aspect se va reflecta în mărimea rafturilor. Chiar dacă e vorba de un model accesibil, veți observa că avem un interior iluminat cu tehnologie LED. Consumul de energie rămâne destul de mic și la noua generație și numai variante mai mari vin cu tehnologii suplimentare. De multe ori nu aveți nevoie de ceva mai multe funcții ori dotări, de aceea panoul de control mecanic ar fi satisfăcător.

Heinner HC-V268A+ e o alternativă accesibilă la un frigider ceva mai mare și care are un congelator compartimentat. Mă refer la cele 3 sertare, din care unul e ceva mai mare și puteți pune cam orice în el indiferent de volum.

Te-ar mai putea interesa