Heinner HC-M241NFBI+, combină incorporabilă cu uși reversibile

Combina Heinner HC-M241NFBI+ e ceva mai diferită decât restul modelelor disponibile și se vede după designul său. E evident că e vorba de un aparat frigorific incorporabil care nu se instalează oriunde ci doar în mobilier și pe ușile sale se pun panouri cu mânere verticale sau orizontale (cum vă plac mai mult). Costă ceva mai mult decât un model simplu cu aceleași dotări, însă sunt prezente niște caracteristici speciale interesante (control touch, iluminare LED mai bună). Sunt multe motive pentru a alege un aparat din cea mai recentă generație pentru că sunt gândite mai bine, în special la organizarea interioară.

Interiorul e foarte bine organizat și aveți pe ușă suporturi chiar mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Scade consumul de energie la aceste aparate cu acea tehnologie denumită No Frost. Dezghețarea e automată pentru ca voi să nu mai trebuiască să-l dezghețați, în congelator se formează gheață doar pe pereți nu și pe alimente. Astfel, consumul scade, e mai ușor să scoateți o pungă și alimentele sunt conservate mai bine. Înghețarea se face rapid însă capacitatea nu trebuie depășită, mă refer la cea de 3.5 kg (dacă alimentele sunt proaspete).

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire cu No Frost a devenit o dotare standard pe noile aparate frigorifice chiar și pe cele din segmentul de mijloc, adică care nu sunt foarte scumpe. Lampa LED de la interior e una destul de mare pentru a ilumina ceva mai bine decât la modelele convenționale. Controlul temperaturii se face ușor cu panoul touch care se află la interior. Pentru incorporare vi se oferă toate dimensiunile, iar voi trebuie doar să faceți comandă pentru mobilier. Congelatorul ofer două sertare mari în care se pot pune orice alimente, iar în cel de sus se poate pune pizza ori înghețată.

Heinner HC-M241NFBI+ se adresează celor care vor o bucătărie minimalistă și nu vor să pună mult accent pe aparate, ci vor ca mobilierul să iasă în evidență. E perfect dacă vreți să renunțați la aparatele vechi clasice pentru altele incorporabile și funcționale.

Te-ar mai putea interesa