Heinner HC-H312WA+, combină frigorifică de peste 300 litri

Combinele frigorifice de peste 300 litri nu costă mult dacă nu oferă multe dotări speciale, iar Heinner HC-H312WA+ e una dintre ele. Nu merită să vă zgârciți la câteva sute de lei și să luați un frigider mic, mai bine alegeți o combină cu congelator mare – 89 litri. Chiar dacă are un congelator mare, frigiderul are suficient spațiu pentru că aparatul are o lățime și adâncime de 60,5 cm.

Poate că din poze nu se vede, dar Heinner HC-H312WA+ are un interior iluminat cu LED pentru ca totul să fie mai vizibil și alimentele parcă arată mai gustoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sertarele congelatorului sunt cam la fel, cel de jos e puțin mai mare dar nu e atât de evident. Aveți ca și accesoriu acea tavă pentru gheață, în care trebuie să puneți apă când doriți cuburi. Consum anual de energie e de 273 kWh care e acceptabil pentru un aparat nou cu 312 litri. Din acest volum, frigiderul are 223 litri și se vede că e mult spațiu pe un singur raft. Aceste rafturi pot fi montate mai sus sau mai jos, în funcție de ce veți pune pe ele. Aveți pe ușă și un suport pentru ouă și e cel mai sus pentru ca pe cele de jos să puneți sticle sau lactate (lapte, iaurt, chefir etc).

Combinele mai scumpe oferă control electronic, tehnologii mai avansate de răcire și mai câteva caracteristici speciale care poate nu le considerați chiar atât de esențiale.

Păreri pro și contra

Congelatorul suportă o cantitate mare de alimente, iar dacă veți pune doar alimente proaspete, respectați limita de 4 kg pe zi. În acest preț, oferă destul de mult spațiu de conservare și chiar nu-i putem reproșa nimic. Majoritatea combinelor de pe piață costă semnificativ mai mult pentru că oferă sistem răcire ca No Frost, diverse culori, compartimente speciale sau tehnologii de circulație a aerului. Cam toate aparatele frigorifice cu mânere orizontale oferă posibilitatea deschiderii ușilor și spre stânga (uși reversibile).

Nu am ce să-i reproșez în acest buget și dacă aveți ocazia să-l luați la o promoție, nu ar trebuie să stați prea mult pe gânduri.

Te-ar mai putea interesa