Heinner HC-H292A+, combină cu Frost Free

Combina frigorifică Heinner HC-H292A+ o recomand pentru că arată bine și oferă multe în acest buget. Mai precis, veți avea un dozator pentru apă rece, sistem de răcire avansat și interior iluminat cu tehnologie LED. Bineînțeles, nu vă puteți aștepta să fie prea accesibil pentru ce oferă și cât de mare este. Nu ocupă mult spațiu ca și frigiderele deoarece are o lățime de numai 60 cm, iar adâncimea și înălțimea pot varia. Acest model se asortează perfect cu alte aparate din bucătărie care sunt pe alb.

Sunt destul de multe aparate frigorifice care fac parte din aceeași categorie și care poate v-ar interesa, doar că acesta mi se pare mai atractiv la câteva aspecte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina frigorifică de mai sus are un volum net de 292 litri, care e împărțit decent, astfel că are un congelator de 73 litri. Restul de volum aparțin frigiderului, unde observăm un compartiment dedicat fructelor și legumelor. Toate combinele au congelator în parte inferioară și e compartimentat, adică nu e cu rafturi.

Datorită sistemului No Frost, aparatul consumă doar 266 kWh pe an, adică foarte puțin în comparație cu alte modele care nu au sistemul respectiv. La aparatele mici nu veți observa aproape nici o diferență la capitolul consum, de aceea nici nu o introduc pe frigiderele mici. Combinele sunt aparate frigorifice ceva mai mare, iar cel mai mic model e undeva la 170 cm înălțime. Pot fi și mai mici dar acelea deja arată ciudat și nu merită.

Păreri pro și contra

E prezent un sistem de răcire de ultimă generație și care nu ar trebui să lipsească de pe nici un aparat frigorific performant și voluminos. Dozatorul poate fi util pentru cei care preferă să consume apă rece mai tot timpul, în special vara.

Heinner HC-H292A+ e un aparat electrocasnic mare care ocupă puțin spațiu și nu văd de ce nu l-ați alege chiar pe acesta. Poate ați și observat că acest brand nu oferă multe variante ca și acesta, deci dacă vreți ceva mai scump, ar trebui să alegeți alt brand.

Te-ar mai putea interesa