Heinner HC-H273SF+, combină frigorifică la preț bun

Combinele frigorifice accesibile pot avea un design destul de atractiv și una dintre acestea este Heinner HC-H273SF+. Vedem un finisaj elegant și mânere integrate care simplifică designul aparatului. Interiorul e complet alb și vizibilitatea e foarte bună pentru că are suporturi și rafturi transparente. Pe ușă pot fi puse sticle destul de multe și se vede din pozele de prezentare. Sunt combine accesibile care pot fi alternative la frigidere și care oferă un congelator voluminos.

Raportul volum/preț e bun, dar ar mai fi de adăugat și faptul că are eficiență energetică excelentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică A+ e prezentă pe cele mai multe apare frigorifice noi și eficiența crește la variante care au sistem sau tehnologii de răcire avansate (ca No Frost). Este loc pentru sticle, ouă, fructe, legume și chiar alimente congelate. Sertarul special pentru fructe și legume se află în partea inferioară a frigiderului și volum său poate să difere de la un model la altul, iar anumite combine pot avea încă un compartiment pentru alte alimente (pește, carne sau brânzeturi). Sunt numeroase parate, dar acesta poate fi de ajuns pentru bucătăria voastră și poate că nu aveți un producător favorit.

Păreri pro și contra

Are un consum mic de energie, oferă un volum net generos, un interior bine iluminat, design exterior pe argintiu, autonomie generoasă (fără curent), uși reversibile, un preț foarte atractiv. Sunt multe motive pentru a alege o combină și nu un frigider în acest buget, iar congelatorul e puțin diferit (compartimentat). Poate că este mai convenabil ca să aveți un congelator în partea de jos și nu trebuie să vă aplecați când vreți să luați ceva din frigider.

În general, combinele mai scumpe oferă mult mai mult volum și dotări de ultimă generație, încă consider că 264 de litri este de ajuns. Heinner HC-H273SF+ are o lățime mică dar spațiul de la interior rămâne destul de mare. Acest producător oferă soluții pentru cei care au un buget redus, dar sunt și variante mai avansate pentru cei care nu au limită de buget.

Te-ar mai putea interesa