Heinner HC-H273SA+, combină frigorifică cu 2 uși

Combina frigorifică Heinner HC-H273SA+ e una care face parte din cea mai recentă generație și oferă caracteristici decente pentru acest buget – volum net de 273 litri, clasa A+ și înălțime de 175 cm. Nu putea fi combină prea înaltă pentru un așa volum și spun asta, deoarece acest tip de aparat are doar anumite dimensiuni variabile. Aș putea spune că acest model face parte din segmentul inferior, dar nici nu aveți nevoie de mai mult în acest buget. Din poza de jos se vede foarte bine că are un congelator decent și frigiderul e bine iluminat (tehnologie LED).

Dacă vreți un model pe inox cu sistem de răcire No Frost și volum de circa 300 litri, atunci e nevoie de un buget cu 50% mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total de 273 litri e împărțit destul de bine, astfel că ambele compartimente sunt suficient de spațioase și nimeni nu se poate plânge că nu are destul loc la interior. Pe an acest aparat are un consum destul de mic, dar e loc de mai bine. Ținând cont că are doar un sistem de răcire clasic, nu puteți avea pretenții prea mari.

Chiar dacă e un aparat de dimensiuni medii, are un compartiment în care puteți pune fructe sau legume, rafturi din sticlă, iluminare interioare eficientă și suporturi pe ușă ideale pentru sticle (după cum se vede și în poza de sus).

Păreri pro și contra

Chiar dacă are un volum de 273 litri, aparatul ocupă puțin spațiu având o lățime de numai 55 cm. Congelatorul are un compartiment mai mare pentru alimente voluminoase (se vede în poza de sus). Nu impresionează la prea multe capitole dar trebuie să înțelegeți că nu poate fi un model premium în acest buget.

Heinner HC-H273SA+ reprezintă o soluție accesibilă și care trebuie luată în considerare pentru că nu prea are concurență. Un brand mai popular nu oferă variante atât de compacte care pot fi puse oriunde. Având în vedere că a apărut anul acesta, nu veți găsi multe prezentări video sau chiar și poze cu acest model.

Te-ar mai putea interesa