Heinner HC-H273BKWD+, combina frigorifică de culoare neagră

Modelul Heinner HC-H273BKWD+ e varianta pe negru și probabil e ceva mai accesibilă, însă depinde și e promoție. Oricum, sunt puțini producători care oferă aparate cu un raport calitate/preț atât de bun. Nu cred că ați văzut o combină frigorifică în acest preț care să aibă dozator de apă. Poate că-l veți folosi des pe perioada sezonului cald și e poziționat pe ușa frigiderului unde e și ușor de folosit. Unele combine oferă furtun pentru racordare la rețea, însă cele mai multe au dozator cu recipient pe ușa frigiderului.

Din imaginea de jos se vede că e vorba de un aparat mare și încăpător, iar spațiul ocupat e destul de redus pentru că lățimea sa e de numai 55 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combinele incorporabile sunt ceva mai scumpe și necesită un mobilier special. Chiar și varianta de sus poate fi pusă alături de mobilier sau în colțul camerei. Avem incluse tava pentru gheață și suportul pentru ouă, accesoriile nelipsite la aparatele frigorifice de dimensiuni generoase. Nu merită să faceți vreun compromis, deoarece concurența oferă variante cu capacitate inferioară sau doar frigidere în acest preț.

Un interior spațios trebuie să fie și bine iluminat, iar tehnologia folosită e cea LED. Aceasta are un consum mic de energie și o durată de funcționare îndelungată.

Păreri pro și contra

E un aparat frigorific elegant și dacă nu vă place culoarea, sunt alternative numeroase la prețuri atractive. Capacitatea aparatului e una destul de mare pentru acest buget, iar ici mă refer la un volum net de 267 litri. Evident are un congelator spațios și sertarele sunt de dimensiuni variabile, iar cel mai mare sertar e cel de jos. Congelează o cantitate modestă de alimente – 3 kg, iar dacă discutăm de alimentele deja congelate, această valoare e irelevantă.

Heinner HC-H273BKWD+ impresionează la cele mai multe capitole, însă în acest preț nu poate avea tehnologie No Frost (controlează mai bine umiditatea interioară). Astfel, aparatul de sus are sistem de dezghețare automat doar la frigider, iar la congelator e manual. Cu alte cuvinte, trebuie curățat congelatorul din când în când.

Te-ar mai putea interesa