Heinner HC-H273BKA+, combină frigorifică mică neagră

Combina frigorifică Heinner HC-H273BKA+ e una dintre cele mai mici soluții oferite de acest brand și chiar sunt foarte puține pe negru. O astfel de combină se poate asorta perfect cu restul aparatelor din bucătărie dacă sunt tot pe negru. Bineînțeles, puteți asorta acest aparat frigorific cu mobilierul sau poate vă plac anumite combinații de culori. Chiar nu găsesc motive pentru a nu o alege în acest preț și veți vedea că nu sunt alternative dacă vreți neapărat un finisaj negru.

Din poza postată jos se vede ce se poate pune în el și suporturile de pe ușă devin utile atunci când aveți prea multe sticle. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de sus are 273 litri, iar din poza de sus se vede că două dintre cele sertare ale congelatorului sunt mai mici. Doar sertarul de jos e mai mare și în care puteți pune chiar orice. În total, congelatorul are 68 de litri și e destul de generos pentru acest segment (inferior). Acesta poate congela cel mult 3 kg de alimente proaspete și chiar mai mult dacă au fost deja congelate.

Cred că sunt destui de mulți utilizatori cărora le plac aparatele frigorifice mai mici, adică înălțimea să fie sub 180 cm. Bineînțeles, locul disponibil joacă și el un rol foarte important. Frigiderul are doar rafturi din sticlă, care îmbunătățesc vizibilitatea de la interior.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e vorba de o combină frigorifică foarte mare, veți găsi destul de mult spațiu pe rafturile sale că doar are 58 cm lățime. Aveți un compartiment special creat pentru a conserva fructe și legume, dar puteți pune chiar și alte alimente. Anumite combine mai mari oferă un compartiment suplimentar peste acesta în care se poate pune carne sau chiar pește (are garnituri foarte bune pentru a împiedica împrăștierea mirosului).

Heinner HC-H273BKA+ e o alternativă mai bună la un frigider deoarece oferă un congelator mai generos, dar și compartimentul de sus e generos. Îmi plac mai mult combinele colorate decât cele pe alb pentru că iasă mai bine în evidență și nu sunt mult mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa