Heinner HC-249A+, combină frigorifică de 249 litri

Combina frigorifică Heinner HC-249A+ e una destul de reușită deoarece consumă puțin , congelatorul său are un compartiment ceva mai mare decât restul și interior bine iluminat. E vorba de o combină accesibilă motiv pentru care nu vă puteți aștepta la prea multe din partea acestui model. Deci prețul e justificat și s-ar putea să nu găsiți prea multe alternative. Dacă vreți o combină cu No Frost, de exemplu, e nevoie de un buget ceva mai mare. Dacă vă place cum arată și nu aveți un buget mai mare, nu văd de ce ați alege o altfel de combină frigorifică.

Pe partea de design nu am ce să-i reproșez, dar poate unora le-ar fi plăcut o combină pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Acest aparat are un volum net de 249 litri care e bine împărțit: 70 litri la congelator și 179 litri la frigider. Frigiderul mi se pare suficient de mare cu toate acele compartimente și suporturi pe ușă.

Consum energetic anual e de 257 kWh și e bun ținând cont de volumul aparatului. deci e bine să țineți cont de toate aspectele aparatului, motiv pentru care aceasta are și clasa A+ la consum. Rafturile din sticlă sunt mai plăcute deoarece măresc vizbilitatea din frigider și se curăță ușor. Are 4 suporturi pe ușa frigiderului pe care puteți pune aproape orice, chiar și sticle.

Pe partea de design, combina se prezintă astfel: finisaj pe alb, mânere integrate și orizontale, uși reversibile și termostat reglabil. Nivelul de zgomot e redus dar nu foarte redus – 43 dB (combinele mai silențioase au un nivel de zgomot în jurul valorii de 39 dB, dar nu e mare diferență).

Plusuri: fiabilă, spațioasă la interior, compartiment generos în congelator, rafturi din sticlă și consum redus.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Heinner HC-249A+ e recomandarea mea în acest buget și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Costă aproape cât un frigider mai mare dar oricum, frigiderele au congelatoare mult mai mici și sunt mai late. Cu o combină frigorifică veți economisi spațiu chiar dacă e mai înaltă și plusul de volum e binevenit.

Te-ar mai putea interesa