Heinner HBO-V659GCDRC-GBK, cuptor multifuncţional clasa A

Heinner HBO-V659GCDRC-GBK e un cuptor incorporabil multifuncţinal pentru persoanele care vor să-şi amenajeze o bucătărie modernă cu electrocasnice care să fie eficiente energetic, uşor de utilizat şi estetice.
Modelul acesta e de la brandul românesc Heinner şi faţă de alte modele de la alte branduri are garanţie standard de 3 ani.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine. Din poză se poate vedea că e de culoare neagră.


Păreri pro şi contra

Cei de la Heinner vor să plaseze modelul Heinner HBO-V659GCDRC-GBK în categoria premium deoarece vine cu funcţii precum grill, dezgheţare şi funcţie pizza.
Electrocasnicul are clasa A de eficienţă energetică acest lucru însemnând că nu are un consum energetic prea mare.
E multifuncţional deoarece are 9 funcţii, printre care se numără cele de mai sus.
Avantajul principal al unui cuptor electric faţă de unul pe gaz e că oferă o căldură uniformă. În plus acesta are gătire asistată de ventilaţie pentru ca mâncarea să se facă şi mai bine.
Nu trebuie să pierdeţi mult timp cu întreţinerea deoarece beneficiază de autocurăţare catalitică. Acest lucru presupune că sunt arse la 200 grade depunerile de grăsime dacă folosiţi ciclul de curăţare.
Dimensiunile sunt de 59,5×59,5×55 îxlxa cm, iar eu recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
Pe partea de siguranţă acest model are geam triplu, iar pentru a fi uşor de curăţat e detaşabil.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor care vor o bucătărie modernă configurată cu aparatură electrocasnică de la un brand serios care are preţuri accesibile.
Chiar dacă nu e Whirlpool sau Electrolux acest producător oferă caracteristici similare la preţuri mult scăzute, iar garanţia standard de 36 de luni e un lucru care nu trebuie trecut cu vederea.
Dacă nu v-aţi hotărât asupra unei plite care să se potrivească cu acest model atunci ARSGN64125S de la Arctic ar fi o recomandare din partea mea.

Te-ar mai putea interesa