Heinner HBO-V656GC-BK, 3 avantaje ale acestui model

Modelul Heinner HBO-V656GC-BK e unul care se adresează celora interesați în a-și amenaja o bucătărie ca la carte cu aparatură incorporabilă. Acest articol te va ajuta să faci o alegere în cunoștință de cauză, prezentându-ți principalele atuuri ale aparatului.

Înainte de toate ar trebui să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător cu fiabilitate foarte bună. Acest lucru e datorat faptului că e oferită o garanție standard de 3 ani.

Avantaje și dezavantaje Heinner HBO-V656GC-BK

E important să trecem în revistă principalele atuuri ale acestui model Heinner HBO-V656GC-BK. Nu înainte de a preciza că are dotări de bază așa încât să-l mulțumească pe cel nu prea pretențios.

  • E multifuncțional, având în dotare 6 funcții, printre care grill, ventilare, funcție turbo, timer și dezghețare.
  • Capacitatea e una medie, fiind vorba despre 65 litri.
  • Garanția standard e de 3 ani, cu posibilitate de mărire la mai mult.

Precum în cazul altor modele și acesta are geam dublu cu rol de a ușura curățarea și de a păstra interiorul cald (exteriorul rece).

Întrebări frecvente

Cine produce cuptorul Heinner?

Numele Heinner e unul românesc, iar produsele sale probabil că sunt realizate în fabrici din Asia.

Cât de fiabile sunt produsele Heinner?

Fiabilitatea e una maximă deoarece este susținută de o garanție standard de 36 luni cu posibilitatea măririi ei la mai mult.

Verdict

Modelul acesta e pentru acele persoane cu un buget minim când vine vorba despre a achiziționa un cuptor incorporabil. Dar, pe acești bani primim un aparat de calitate, lucru dovedit de garanția standard de 3 ani. (În momentul de față se oferă gratis garanție 5 ai dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului).

Te-ar mai putea interesa