Heinner HBO-V6510GCDRC-GBK, model clasa A cu 10 funcții

Cuptorul Heinner HBO-V6510GCDRC-GBK e unul apărut recent pe piață și se remarcă prin faptul că are o capacitate mare de 69 litri și eficiență energetică bună – clasa A cu un consum de 0,87 kWh.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un brand românesc. Caracteristic Heinner e garanția de 3 ani (valabilă și în cazul acestui model), dar și raportul excelent între preț și calitate.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HBO-V6510GCDRC-GBK nu e doar ușor de comandat de la panoul de comandă touch, dar e multifuncțional. Acest ultim lucru se datorează faptului că e multifuncțional. Printre funcțiile acestui model se numără cea pizza, dezghețare și grill.
Întreținerea aparatului e una deloc grea întrucât beneficiază de autocurățare catalitică. Adică, are panou absorbant care atrage murdăria și grăsimea.
Alte avantaje ale acestui aparat încorporabil sunt după cum urmează:

  • Arată bine deoarece e realizat din sticlă neagră, iar panoul de comandă e minim.
  • Geamul cuptorului e unul ușor de întreținut, același lucru putând fi scris și despre interiorul cuptorului.
  • Are grill pentru rumenirea rapidă a diferitelor preparate.
  • Interiorul e ușor vizibil deoarece are iluminare.
  • Costul de achiziție nu e deloc mare, având în vedere facilitățile oferite.
  • Nu are rotisor, neajuns întâlnit și la alte modele.

Dacă vă interesează o plită care să se potrivească cu acest aparat atunci recomand modelul pe inducție Heinner HBHI-V591BTC. Plitele pe inducție sunt mai bune deoarece încălzesc doar vasul, iar în felul acesta nu se produc accidente și se economisesc resurse.

Verdictul meu legat de acest cuptor e că merită achiziția datorită faptului că au foarte bune raporturi preț/dotări și preț/calitate.
Produsele celor de la Heinner sunt foarte bune, acest lucru putând fi văzut de pe urma review-urilor pozitive de pe magazinele online.

Te-ar mai putea interesa