Heinner HBO-S624LTG-IX, cuptor cu design atrăgător

Cuptorul incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX face parte din noua generație de aparate de la acest brand și veți găsi cu ușurință  plită corespunzătoare (butoanele sunt identice cu cele ale modelului de jos). Discutăm de un model simplu cu 4 funcții, dar e prezent și un timer mecanic care vine în ajutorul celor care știu cât durează un anumit preparat până e gata. Anumite branduri oferă un panou cu butoane retractabile pentru ca cei mici să nu umble la programul în desfășurare.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control și cam ce dotări oferă, iar pictogramele sunt de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Trebuie incorporat în mobilierul existent sau cumpărați un corp suplimentar care poate fi de mai multe feluri. Unii preferă cuptorul la nivelul blatului pentru a scoate mai ușor tava.

Cuptorul e destul de spațios și se vede din poza de sus, doar că nu veți ști volumul doar uitându-vă la el – 62 litri. Eficiența energetică e foarte importantă atunci când optați pentru un aparat electric și e A ca la multe altele. E dotat cu gril, timer și 4 funcții care le consider standard. Cu alte cuvinte, le veți găsi la multe alte cuptoare indiferent de brand sau generație.

Păreri pro și contra

E chiar ușor de folosit deoarece are un control mecanic și pictogramele sunt cele standard care le găsiți la mai toate aparatele. Temperatura poate fi setată cu ușurință și veți fi atenționați când a fost atinsă (indicator luminos). Astfel cuptorul poate fi preîncălzit pentru a obține cele mai bune rezultate. Bineînțeles, nu se compară cu un model multifuncțional care are și ventilator, funcție de autocurățare și multe altele. Prețul mi se pare corect pentru ce oferă și cum arată.

Heinner HBO-S624LTG-IX e ceva mai ieftin decât modelele de la concurență, dar depinde și ce design vă place mai mult. Până la urmă nu toate au aceeași construcție și panoul de control diferă în funcție de dotările sale. Acesta înlocuiește cu succes vechiul cuptor deoarece are același dimensiuni și pentru cei care nu au un mobilier corespunzător, există corpuri speciale pentru aceste aparate.

Te-ar mai putea interesa