Heinner HBO-S569LDTGC-GBK, cuptor incorporabil negru cu touch display

Cuptorul incorporabil Heinner HBO-S569LDTGC-GBK face parte din noua serie de aparate incorporabile, iar voi puteți găsi cu ușurință o plită care să se potrivească cu acest model. Mă refer la finisajele de pe panoul de control, butoane și altele. Pot spune că sunt modele destul de elegante, cu dotări pe măsură, iar prețul e chiar mic. În general, aparatele acestui brand sunt ieftine și merită încercate, chiar dacă aveți un alt brand favorit. Ieșiți ceva mai ieftin decât cu un aragaz avansat și nici nu prea sunt multe aragazuri cu astfel de cuptoare.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un timer digital, iar restul controlului e mecanic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta trebuie alimentat doar la o priză pentru că e un aparat complet electric, iar variante pe gaz nu se mai fabrică din motive de funcționalitate. Cuptoarele electrice oferă mai multe funcții de gătire, plus că încălzesc mai uniform. De aceea ar trebui să vă gândiți să renunțați la actualul aragaz, în favoarea unui cuptor cu plită.

Un cuptor nu poate avea multe funcții dacă nu are prezent acel ventilator care distribuie uniform aerul cald de la interior. Funcțiile sale sunt diverse combinații ale numeroaselor dotări incorporate. Nu voi da exemple pentru că mă gândesc că știți la ce mă refer și așa e în cazul multor cuptoare disponibile.

Păreri pro și contra

E un model interesant cu 9 funcții de gătire, ecran touch, funcție dezghețare și funcție de curățare cu aburi. Arată destul de elegant și cred că se poate asorta destul de ușor cu restul bucătăriei și mă refer la aparatele care le-ați achiziționat deja. E evident că are o eficiență energetică superioară și mai toate modelele ni au clasa A și nu cred că vă deranjează consumul, ci rezultatele. Sunt câteva plite care se potrivesc cu acesta sau alegeți una electrică.

Heinner HBO-S569LDTGC-GBK poate fi supravegheat cu ușurință datorită timerului digital și iluminării interioare. Cred că îl veți alege pentru cum arată și ce oferă, pot spune că se adresează celor indeciși și care vor ceva bun pentru mulți ani.

Te-ar mai putea interesa