Heinner HBO-S567LDTGC-IX, cuptor multifuncțional cu timer digital

Cuptoarele incorporabile au deveni mai atractive pentru că prețurile variantele multifuncționale a scăzut sau mai bine spus nu prea mai sunt variante cu 4 funcții. Heinner HBO-S567LDTGC-IX reprezintă o variantă dar mai sunt și altele pe negru sau cu timer mecanic dacă vreți să arate diferit sau să economisiți puțin. Față de alte branduri, acestea sunt accesibile și oferă dotări atractive pentru orice utilizator fie el chiar și cu pretenții mai mari.

Din poza de jos se vede că are un mâner rotunjit care e ușor de prins și butoanele sunt clasice, dar timerul e digital pentru a fi mai vizibil timpul rămas/setat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se alimentează doar de la rețea și priza trebuie să fie mai aproape pentru că acel cablu de alimentare nu e foarte lung. E recomandat să aveți o tensiune constantă pentru ca să funcționeze corespunzător, dar nu are un consum foarte mare cu anumite funcții.

Construcția diferă de la un cuptor la altul, de aceea volumul interior poate să difere, dar nu vă dezavantajează în nici un fel un model de 56 litri. Eficiența energetică e foarte bună la acesta pentru că discutăm de o clasă A. Interiorul e ilumina pentru a putea vedea mai bine preparatul și astfel puteți opri timerul chiar mai repede. Dacă faceți prăjitură în de două ori, a doua oară s-ar putea să dureze mai puțin.

Păreri pro și contra

Funcțiile de încălzire sunt numeroase și se văd foarte bine pe panoul de control (mă refer la pictograme). Timerul digital e mai plăcut la vedere, aparatul parcă devine unul mai modern. Chiar pare greu de instalat, sunt corpuri de bucătărie special create pentru acest tip de aparat și poate înlocui vechiul model cu succes pentru că dimensiunile sunt aceleași. Atunci când alegeți un cuptor asigurați-vă că acel cuptor are convecție aer fierbinte, pentru ca preparatele să fie coapte uniform.

Heinner HBO-S567LDTGC-IX trebuie ales alături de o pliă de la același brand pentru a se privi panourile de control și mă refer la cele pe gaz, deoarece plitele electrice au control touch. Bineînțeles, nu e o regulă dar aceasta ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa