Heinner HBM-690 W, mașină de făcut pâine capacitate 900 grame

Mașina de pâine Heinner HBM-690 W e una foarte populară datorită raportului performanță/preț. Nu sunt multe branduri care oferă un astfel de aparat în acest preț și e destul de ușor de folosit. Nu e nimic complicat la acel panou de control și aveți manualul pentru instrucțiuni mai detaliate dacă considerați că nu vă descurcați. Bineînțeles, e recomandat să respectați gramajele pentru a ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor, dar puteți căuta și alte rețete dacă v-ați săturat puțin de pâine clasică.

E compactă și ușor de mutat pentru că are o greutate de 6 kg, puteți să nici nu o țineți pe blat ci numai când o folosiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea maximă e de 900 grame dar voi puteți coace și o pâine chiar mai mică – 750 grame. Se poate alegere gradul de rumenire, amâna pornirea sa, păstra la cald pâinea (rămâne pufoasă) și chiar scurta procesorul de rumenire (mă refer la programul rapid).

Accesoriile incluse sunt foarte utile pentru a obține ceea ce vă doriți și să nu întâmpinați probleme: lingură și pahar gradat.

Păreri pro și contra

O consider accesibilă și eficientă, iar voi vă veți recupera banii ori de câte ori o veți folosi. Plus că veți ști cu siguranță ce veți consuma, adică mâncați o pâine fără amelioratori. Ecranul LCD e foarte important pentru orice aparat deoarece afișează timpul rămas. Acele programe de coacere sunt pentru diferite rețete care le puteți încerca și nu cred că veți întâmpina probleme în ceea ce privește utilizarea sa. Chiar dacă sunteți ocupați de dimineață cu diverse, puteți programa aparatul din timp și el va porni la ora stabilită pentru că are temporizator. Bineînțeles, puteți pune ingredientele în el din timp și astfel nu mai trebuie să mergeți la piață pentru pâine proaspătă.

Heinner HBM-690W chiar merită încercat pentru că are un preț mic și toți utilizatorii săi sunt mulțumiți de alegere. Poate aveți ocazia să o luați chiar foarte ieftin și să o faceți cadou cuiva. Chiar și așa nu mi se pare că e scumpă, comparând-o cu concurența.

Te-ar mai putea interesa