Heinner HBH-S584WI-GBK, plită pe gaz cu arzător mare Wok

Plita incorporabilă Heinner HBH-S584WI-GBK a fost lansată recent și are un preț destul de mic comparativ cu concurența. Nu e chiar o plită banală deoarece are suprafață neagră lucioasă realizată din sticlă lucioasă, care îi oferă un plus de eleganță plitei. Grătarele din fontă oferă o stabilitate bună vaselor pentru că sunt late și de fiecare dată trebuie să ridicați vasul pentru a-l muta. Plitele cu grilaj mai mare sau clasic, oferă un avantaj diferit și cred că știți despre ce vorbesc (mutarea vaselor fără a le mai ridica).

Arzătorul Wok e prezent în partea frontală alături de arzătorul mic și are un inel de ardere suplimentar, deci puterea sa e considerabil mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 4 arzătoare sunt destul de vizibile și nu e ca și la plitele electrice care au suprafață netedă, dar și butoanele sunt mecanice. Chiar dacă nu sunt touch, aprinderea arzătoarelor e simplă prin apăsare și rotire (setare temperatură). Panoul de control al plitei e destul de ușor de folosit dacă e să comparăm cu cel clasic de la aragazuri.

Grătarele din fontă sunt recomandată pentru că la temperaturi mai ridicate rezistă mai mult decât cele din oțel, dar depinde și de forma lor. Deci sunt excepții și poate că nici nu veți găti prea mult pe ea, deci nici nu o veți murdări prea des. Decât să frigeți ceva pe plită, mai bine gătiți la cuptor fără ulei foarte mult pentru că e mai sănătos.

Păreri pro și contra

Chiar dacă pare datorită spațiului generos dintre arzătoare, ea ocupă la fel de mult spațiu ca și o plită mai veche sau electrică. Diferența dintre cele două tipuri e prețul dacă discutăm de același randament, că doar nu aveți nevoie de anumite funcții de încălzire, cât timp stați în bucătărie. Nu e recomandat să lăsați prea mult timp un aparat nesupravegheat, iar în acest caz are siguranță pentru a opri alimentarea în caz că se stinge flacăra.

Heinner HBH-S584WI-GBK e dotat cu arzătoare puternice pentru momentele când gătiți mai mult sau mai rapid un anumit preparat (supe sau o mâncare în stil asiatic).

Te-ar mai putea interesa