Heinner HBH-S584I-IX, plită gaz cu butoane pe lateral

Plita incorporabilă Heinner HBH-S584I-IX se potrivește perfect într-o bucătărie modernă echipată doar cu incorporabile. Aceasta poate fi ultima alegere deoarece poate fi instalată oriunde doriți pe blat sau poate țineți să o aveți peste cuptor. Suprafața butoanelor îmi amintește de partea de jos a vaselor din inox și cred că se potrivește alături de o astfel de plită. Nu e nevoie să dați prea mult pe o plită dacă nu oferă mai mult decât această și e evident că are aprindere electrică la o mână.

Din poza de jos se vede foarte bine design foarte elegant și butoanele prezintă un finisaj plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 4 arzătoare sunt suficient de depărtate pentru a putea pune orice vase pe grătar, iar cele normale sunt puse pe diagonală, iar cel mic e în partea din spate. Multe plite oferă un arzător mic în partea față-dreapta, dar nu cred că deranjează pe nimeni.

Plitele mai vechi nu aveau aprindere electrică integrată, astfel că era prezent un buton dedicat cum vedem la aragazurile actuale. Eu nu aș mai alege un aragaz pentru că funcționalitatea lasă de dorit.

E la fel de mare ca oricare alta doar că arzătoarele sunt poziționate diferit, pentru că panoul de control e pe lateral.

Păreri pro și contra

Plita prezintă o culoare destul de plăcută, și e una destul de populară, astfel că veți găsi cu ușurință un cuptor incorporabil corespunzător. Grilajele se demontează ușor pentru că nu sunt foarte groase și permit mutarea simplă a vaselor de pe un arzător pe altul, fără a mai ridica vasul. Eu consider că prețul o recomandă și majoritatea plitelor de pe piață nu oferă ceva mai mult, doar cele electrice oferă anumite tehnologii sau funcții de încălzit.

Heinner HBH-S584I-IX e un exemplu foarte bun că nu trebuie să cheltuiți mult pentru avea niște alternative la un aragaz. Acest aparat se instalează pe blat prin decuparea unei porțiuni care e menționată în manual și alimentarea trebuie să fie în apropiere. Poate fi legată chiar și la butelie dacă doriți, că nu oriunde vi se oferă gaz.

Te-ar mai putea interesa