Heinner HACCH-1200, aparat AC ieftin

Actualizare: Heinner HACCH-1200 e acum la promoție deoarece ai aparatul de aer condiționat Heinner la doar 1399 lei + instalare gratuită. Ieși în câștig având în vedere că instalarea costă 320 lei în mod normal.

Articolul din 16.02.2013:
Un aparat de aer condiționat accesibil dar și fiabil e Heinner HACCH-1200. Chiar dacă nu a sosit sezonul cald, puteți să-l folosit ca și aparat de încălzit. Designul său e unul simplu pe culoarea albă, iar în partea dreaptă se observă un ecran LCD mic care afișează temperatura setată. La un așa buget e destul de performant și aici mă refer în special la capacitatea de răcire, care în acest caz e de 12000 btu care e foarte bună pentru un așa preț. În acest preț nu veți găsi modele cu o capacitate de răcire peste 9000 btu, dar nici nu se prea fabrică modele așa de ieftine. Deci alternative la acesta sunt doar cele Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus și o poză cu acesta pentru a vă face o idee acesta deoarece e destul de nou și nu veți găsi multe poze cu acesta.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea acestui aparat e de 12000 btu care e suficientă și pentru o locuință cu mansardă în special dacă îl poziționat în locul potrivit, dar poate fi folosit și la restaurante, hoteluri sau baruri. Totuși, dacă îl veți folosi atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ar trebuie să vă îndreptați atenția către unul cu consum redus. Cele cu tehnologie Inverter oferă un consum mic deoarece nu fluctuează. Clasa de eficiență sunt toate A și le veți găsi ma multe astfel de aparate.

E dotată cu telecomandă, ecran LCD și unitate exterioară. E normal că vine și cu unitate exterioară dar aceea nu joacă un rol prea important deoarece o montați în exterior. Funcțiile sale sunt cele obișnuite: încălzire, timer, dezumidificare, auto restart, dezghețare automată și sleep/mod nocturn. Deci are și un mod special în cazul în care nu vreți să deranjeze pe parcursul nopții.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv comparativ cu concurența, capacitate de încălzire/răcire decentă, fiabilitate și ecran LCD util.

Minusuri: nimic având în vedere prețul.

Concluzie

Acest Heinner HACCH-1200 e un model bun din cele mai multe puncte de vedere, dar să nu credeți că e cel mai bun deoarece puterea de răcire nu e importantă de fiecare dată, ci și consumul. Cel de sunt e un model clasic, însă există modele cu sistem Inverter care e cel mai bun de la ora actuală deoarece menține consumul constant (fără fluctuații la pornire sau schimbarea temperaturii).

Te-ar mai putea interesa