Heinner HAC-MRB12SLWIFI, aparat de aer condiționat cu filtru dens

Aparatele de aer condiționat sunt oferite de o mulțime de producători și fiecare încearcă să atragă cât mai mulți clienți, Totuși, e foarte important să aveți un filtru bun, consum redus de energie și control prin WiFi. Heinner HAC-MRB12SLWIFI e un exemplu foarte bun și are un design aproape unic și nu-l veți vedea la alte branduri. Aparatul acesta poate fi pus într-o cameră destul de mare dar care nu are o suprafață mult mai mare decât 24 mp, suprafața recomandată de producător este între 16 și 24 mp.

Din imaginea e prezentare de mai jos se vede că are un panou frontal de tip oglindă, iar restul carcasei e argintie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Față de un aparat portabil, varianta de sus are mai multe funcții și e silențios în timpul funcționării. Poate fi aleasă una dintre cele 4 trepte de climatizare pentru a obține mai rapid ori mai lent temperatura dorită. Telecomanda oferă un control bun asupra aparatului, însă e mai simplu cu telefonul dacă e instalată aplicația corespunzătoare. Sunt numeroase alternative care le puteți găsi, dar poate că vă place mai mult cel de sus.

Păreri pro și contra

Alegeți acesta deoarece are clasă energetică A++, control ușor prin WIFI, funcționare silențioasă, un design premium, preț bun pentru o capacitate de 12000 BTU, funcție Follow Me (răcește suplimentar până ce se atinge temperatura setată, telecomanda având un senzor integrat). Oferă numeroase funcții care pot fi folosite pentru a crea ambientul dorit sau pentru a vă face viața mai ușoară. Se poate răci rapid orice cameră cu ajutorul funcției Turbo, se poate regla când să pornească, ase repornește automat dacă se întrerupe curentul și multe altele.

Heinner HAC-MRB12SLWIFI poate dezumidifica orice cameră doar că nu poate fi mutat ca și aparatele portabile, performanțele aparatului cresc dacă țineți geamurile și ușile închise. Aparatul poate fi folosit pentru a încălzi aerul pe perioada rece și chiar oferă rezultate foarte bune, în special că are o capacitate de 13000 BTU. Cele mai multe aparate nu vin cu acel kit de instalare, dar voi îl puteți lua sau alegeți un serviciu de montaj cu kit inclus.

Te-ar mai putea interesa