Heinner HAC-HS24WIFI++, aparat de aer condiționat cu iFeel și Quiet

Un aparat de aer condiționat care e ideal pentru locuințe și spații comerciale e acel model din imagine – Heinner HAC-HS24WIFI++. E vorba de o alegere cu eficiență superioară, adică are clasa A++ care e foarte bună pentru un model în acest preț. Poate că nu e cel mai accesibil, însă sunt variante cu capacitate de climatizare mult mai mică. Când aveți o suprafață mare, aveți nevoie de un aparat performant care să facă față, iar acesta e perfect pentru etajul unei locuințe sau pentru un apartament.

Aparatul arată bine în special că displayul digital e ascuns, adică e un display alb și se vede temperatura setată cu ajutorul telecomenzii. Acea telecomandă din pachet arată bine și ofeă toate funcțiile dorite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar funcția de răcire are un consum mai mic de energie și spun asta pentru că la încălzire are clasă energetică A+. Diferența nu e foarte mare însă poate că îl veți folosi des și se va vedea pe factura de la energie. E echipat cu un filtru foarte bun care are protecție anti-praf și poate fi curățat ușor fiind lavabil. Aparatul e echipat cu funcție de diagnosticare automată pentru a-l trimite mai rapid în service și se oprește automat când se pierde agent termic.

Păreri pro și contra

Funcția iFeel transmite informații aparatului pentru ca voi să obțineți temperatura dorită unde vă aflați voi (telecomanda are un senzor integrat). Cu modul iQuite, aparatul funcționează la un nivel de zgomot mai redus pentru a nu deranja (operare silențioasă). Sunt numeroase opțiuni care pot fi alese pentru a obține ambientul dorit și care vă pot face viața mai ușoară. E ideal chiar și în sezonul rece deoarece are funcție de încălzire și capacitatea e la fel de mare, numai modelele portabile nu oferă această funcție.

Heinner HAC-HS24WIFI++ poate fi controlat la distanță deoarece are tehnologie Wi-Fi, iar această caracteristică e foarte populară și merită să alegeți un aparat cu aceasta. Din păcate, kitul de instalare nu e inclus, însă de multe ori nu se potrivesc accesoriile furnizare deoarece distanța dintre unități e mai mare.

Te-ar mai putea interesa