Heinner HAC-HS24WH++, aparat de climatizare cu funcție iFeel

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-HS24KIT++ e unul dintre variantele performante de la acest brand și mă refer la faptul la capacitatea de climatizare. Acesta e varianta de 24000 BTU, dar există și o alternativă ceva mai accesibilă pentru că e de 18000 BTU. Acea funcție iFeel e prezentă pe tot mai multe modele noi și la alte branduri are o denumire diferită. Telecomanda are un senzor integrat care transmite aparatului temperatura din zona în care vă aflați, astfel veți obține temperatura dorită oriunde vă alați pentru un plus de confort.

Din imaginea de jos se poate observa acest model și designul e același indiferent de capacitatea dorită, iar displayul e unul ascuns (alb ca și aparatul). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Filtrul instalat are protecție împotriva prafului și e unul lavabil, adică e util și poate fi curățat ușor. Aparatele de aer condiționat numai sunt un lux, prețurile au scăzut semnificativ deoarece sau intrat pe piață ceva mai mulți producători. Modelul de sus e unul performant, dar sunt și variante cu capacitate chiar pe jumătate însă nu trebuie să vă zgârciți dacă spațiul e foarte mare. L-aș recomanda pentru un spațiu cuprins între 60 și 80 mp, dar și pentru suprafețe mai mici (performanțele sunt mai ridicate).

Păreri pro și contra

Aparatul din imagine e unul avansat deoarece are: funcții inteligente, capacitate de răcire/încălzire mare, funcționare silențioasă, timer, clasă energetică superioară, autodiagnosticare și oprire automată la pierderea agentului frigorific. Face față cu brio în încăperi mari și îl puteți folosi chiar și pentru apartament dacă nu mai suportați temperaturile de vară sau chiar și cele de iarnă. Poate fi setat să pornească la anumite ore pentru ca să aveți temperatura dorită când ajungeți acasă de la lucru sau din oraș.

Heinner HAC-HS24KIT++ e o recomandare interesantă și puteți alege chiar și o variantă cu Wifi dacă țineți să nu folosiți neapărat telecomanda inclusă ci mai degrabă telefonul Smart. Cel de sus nu are kitul de instalare inclus și firma care se ocupă cu instalare vă poate oferi o soluție în acest sens.

Te-ar mai putea interesa