Heinner HAC-HS18WH++, AC clasa A++ cu 18000 BTU

Heinner HAC-HS18WH++ este un aparat de aer condiţionat care reprezintă o soluţie optimă pentru un apartament de 1-2 camere deoarece are o capacitate de 18000 BTU cu posibilitatea oferirii unui debit maxim de 880 mc/h.
Se poate spune că e un aparat 4 în 1 deoarece are mai multe funcţii precum dezumidificare, răcire, încălzire şi ventilaţie.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine chiar şi cu caracteristica iFeel.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat simplu care nu va deranja vizual. Pentru a fi oarecum invizibil are funcţia Dimmer care presupune că afişajul şi lumina pot fi dezactivate.


Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HAC-HS18WH++ e unul smart în sensul că temperatura şi ventilatorul sunt setate automat în funcţie de ce temperatură e în încăpere.
caracteristica iFeel presupune că telecomanda aparatului are senzor care detectează temperatura la nivelul acesteia şi în funcţie de aceasta setează temperatura.
Unitatea interioară are un nivel de zgomot de 59 decibeli, iar pentru un zgomot şi mai scăzut are operare silenţioasă, adică funcţia Quiet.
Funcţia Auto-Restart e prezentă pe acest aparat şi are rolul ca aparatul să-şi reia activitatea atunci când se întrerupe curentul.
Din păcate nu vine cu kit de instalare, dar acest lucru nu e un minus major deoarece serviciul de instalare presupune şi un kit.
Mai sus scriam că e un aparat smart, dar nu în sensul că are wi-fi. Aparatul ar putea fi integrat într-un ansamblu smart home prin folosirea unei prize inteligente.
Filtrul e unul lavabil (poate fi spălat) tip anti-praf. Dacă vă interesează un aparat mai avansat dpdv al filtrării atunci vă recomand unul de la Midea.

Acest e un aparat pentru persoanele interesate de ceva funcţional, aspectiv şi economic. Fiabilitatea e una bună şi fiind vorba despre un model de la Heinner are o garanţie standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult.
Brandul Heinner e unul românesc şi e cunoscut pentru electrocasnicele sale accesibile ca preţ şi cu fiabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa