Heinner HAC-HS12KIT++, AC cu iFeel şi 12000 BTU

Heinner HAC-HS12KIT++ e un aparat de aer condiţionat cu capacitate de 12000 BTU şi kit de instalare inclus. Din start trebuie să vă spun că nu are conectivitate wireless (pentru integrarea într-un sistem smart home), dar nu vă opreşte nimeni să utilizaţi o priză inteligentă… mai ales că aparatul are auto restart.
Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un AC clasa A++ datorită consumului de 1.14 kW la răcire. Acest consum e datorat prezenţei inverterului care reduce consumul de electricitate cu circa 50 procente.
Din poza de alături puteţi observa că aparatul are un design minimal, acelaşi lucru putând fi spus şi despre telecomanda din dotare.

Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HAC-HS12KIT++ e unul de tipul 3 în 1 deoarece are funcţii de răcire, ventilaţie, încălzire şi dezumidificare.
Telecomanda e prevăzută cu senzor iFeel aşa încât aparatul să se adapteze în funcţie de temperatura pe care o detectează în jurul telecomenzii. Această facilitate e întâlnită şi la branduri precum Tesla.
Caracteristica Auto-restart e una utilă în cazul în care se întrerupe curentul deoarece în felul acesta aparatul reporneşte la programul care a fost setat.
Unii sunt preocupaţi de nivelul de zgomot, unitatea internă având 56 decibeli, iar cea externă 65. Mai ar trebui să adaug faptul că aparatul are Silent Mode, adică un mod de funcţionare silenţioasă.
O altă caracteristică specială e cea de auto-curăţare aşa încât să petreceţi mai puţin timp cu întreţinerea sa. Filtrul din dotare fiind unul anti-praf şi lavabil (adică poate fi spălat).
Pentru a reduce costul instalării acest model vine cu kit de instalare. În funcţie de cine instalează aparatul aveţi instrucţiuni de instalare la pagina 14 din manualul de utilizare.

Brandul Heinner e unul românesc şi pentru a ne demonstra că produsul lor e unul foarte bun ne oferă o garanţie standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult… în funcţie de preferinţe.

Te-ar mai putea interesa