Heinner HAC-HS09KIT++, AC 9000 BTU cu clasa A++

Heinner HAC-HS09KIT++ e un aparat de aer condiţionat scos de curând pe piaţă şi care se remarcă cu un consum mic de curent şi o capacitate de 9000 BTU. E un model modern cu cele mai importante facilităţi precum iFeel, auto restart şi funcţionare silenţioasă (Quiet).
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat AC cu fiabilitate bună… dovadă fiind garanţia oferită de 3 ani. Pentru a se face o oarecare economie la instalare acest model vine şi cu kit de instalare inclus. Acest kit conţine cablu electric, bandă matisat, izolaţie şi ţeavă agent frigorific.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HAC-HS09KIT++ e unul cu funcţie iFeel, lucru care presupune că telecomanda are un senzor, iar aparatul furnizează temperatura în funcţie de cât e temperatura la nivelul telecomenzii.
Caracteristica auto restart e foarte utilă prin faptul că atunci când se întrerupe şi îşi revine curentul acest aparat îşi reia programul.
Utilizarea aparatului acesta nu e prea complicată deoarece vine cu funcţie Smart care presupune că ventilatorul şi temperatura sunt setate automat aşa încât gradul de confort termic să fie atins cât mai repede.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că unitatea internă are 56 dB, iar cea externă 62. Pentru ca aparatul să nu fie sesizat dpdv acustic are Silent Mode.
E un aparat care integrează mai multe funcţii utile aşa încât să nu trebuiască să cumpăraţi aparate dedicate. Aceste funcţii sunt: răcire, încălzire, dezumidificare şi ventilaţie.
Are clasa A++ de eficienţă energetică la răcire cu un consum de 0,85 kW.
Debitul de aer al unităţii interne e de 550 mc/h, iar funcţia de dezumidificare e de 0,9 l/h.
Capacitatea de 9000 BTU e una suficientă pentru un apartament de o cameră, iar dacă vreţi ceva pentru suprafeţe mai mari atunci o variantă de 12000 BTU ar fi bună.

Firma Heinner e una românească cunoscută pentru electrocasnicele accesibile dpdv al preţului şi cu fiabilitate bună. Alegând ceva de la ei faceţi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa